Super žádný problém
Spokojená manželka

Super žádný problém
Spokojená manželka
Jsme spokojeni. Řekla bych, že je srovnatelná s naší bývalou myčkou Siemens, která byla jednou tolik dražší. Zatím nemám žádné výhrady. Oceňuji hlavně šuplík na příbory.
Vše OK.
Je možné ji instalovat do kuchyňské linky METOD z IKEA.
Světelná signalizace chodu myčky.
Menší oproti minulé myčce. Hlučnější. Nenastavitelný vrchní koš na příbory.
V akci za 10k přiměřená kvalita ceně.
Dobře myje, není hlučná, super přihrádka na příbory, výškově nastavitelný horní koš, perfektní.
Poměr Cena/užitná hodnota. Nevím, zda původní cena byla skutečně 19k, ale myčka tř. D(A+++) za necelých 10k s 5 ti letou kompletní zárukou a ještě TOP 100ks tabletami a leštidlem je za mě super. Doteď jsem měl myčku o třídu horší (nejen energetickou) a rozdíl je velký. Tato myje lépe, je velmi dobře odhlučněná, lepší uspořádání, funkce. Nejčastěji používáme mytí ECO rychlý (50C cca 2hod.) nebo 60C 58min. Oba mají supr vysledky.
Má i šikovný systém výškového nastavení nohou, vše se dělá zepředu. Hadice voda/odpad jsou delší než jsem měl předtím, takže OK. Líbí se mi podlahová signalizace.
Kolem domu a zahrady si udělám kde co, řekl bych že nejsem lemra, ale návod mi úplně nesedl. Přitom myčku jsem neinstaloval poprvé . Ve výsledku to není nic složitého, dobrý kutil to jistě zvládne. Nemusela by mít tolik nálepek :-D
Zatím celková spokojenost a klidné spaní s prodlouženou zárukou :-)
Ještě nejsem chopen hodnotit produkt není zatím zapojene a než se řádně odzkouší tak to chvíli potrvá. NA první možnou nelze hodnotit produkt .
určitě co zatím vidím jako klad je cena která je na výbavu myčky velmi slušná.