zatím vše funguje jak má

oproti původní je tichá
pěkný design
dobře uspořádání košíku
Funguje bez problémů
Dobrá cena, výběr programů, ale máme krátce, takže zatím další nevím.
Chybí dily
Snad dorazí....
Jede jak má
Za ty prachy pecka.
Prostorná,tichá.Jsme spokojeni.
Za mě jenom klady.
Hlučná, málo prostorná
Za tu cenu je skvělý pomocník
Zatim neni zapojeno
Priplatila jsem si prodlouženou záruku na 5 let za 1500kč a dostala jsem kupón na 3 roky
Super myčka. Beko máme poprvé, ale jsme moc spokojeni. Krásně myje a je i tichá.
Ještě není v provozu dodělávám kuchyň v kterém bude umístěna.
Perfektně umyté nádobí, vyhovující programy,
Velmi kvalitní myčka za super cenu.
Zatím myje jak má
Vše ok
Chybí podrobný manual
Jednoducha
Nadobi ciste-v chodu kazdy den
Zatím vše funguje jak má, nádobí je čisté
Zatim vidim sama pozitiva, myje dobre.
Doporucuji ke koupi
Myčka po dvou měsíčním užívání mi vyplavila kuchyň kde jsem měla plovoucí podlahu a psala mi chybu E01. Servis opravil. Po dalším měsíci užívání mi myčka nevypouští vodu , vyčerpala jsem ručně a myčka už vodu ani nenapusti . Po kontaktování servisu po druhé mi pan řekl příčiny a ze pokud dojede budeme muset platit . Myčku máme 4 měsíce a záruka je 2 roky . Myčka si děla co chce . Už nenapusti vodu a nemyje . Nesepne, nerozjede se. Odpady jsou nové a z vody jsem přečerpávací čistou vodu. Problém bude v základní desce nebo elektronice . Dnes budu servis volat znovu ! Predtim jsem měla 12 let Whirlpool a servis jsme nemusela volat nikdy .
produkt je nekompletní.