Ovládání jednoduché

Ovládání jednoduché
Nevidím má ji krátce
No co?
Bez nedodání tištěného manuálu je pec na prd.
Je to užívání tápajicího slepce.
Bez manuálu-návodu žádná sláva.
Beko je OK.
Cena , funkčnost
Jednu už máme 3 roky a jsme s ní spokojení,tak jsme na novou chaloupky koupili opět beko.
Jednoduché ovládání
Mám myčku stejné značky a jsem s ní moc spokojená.
Troubu mám krátkou dobu, ještě jsem ji nestačila dostatečně vyzkoušet.
Trošku odstávají dvířka, nelícují s ovládacím panelem.
výborně peče, časovač se zvukovým signálem, výběr programů, spíše tichý, rozumná cena, jednoduché ovládání, teleskopické výsuvy
určitě doporučuji
Vše co upeču je mnohonásobně lepší než ve staré troubě od buchet po maso. Dobrý je i časovač. Dobrý výběr programů. Možnost nastavení hlasitosti upozornění (2 hlasitosti).
Jsem velmi velmi spokojená
tato trouba se mi na pohled líbila,jsem s ní velmi spokojená,ventilátor fouká tak,že ho není skoro slyšet oproti troubě kterou jsem měla dříve.Krásně peče!
nastavení hlasitosti budíku by mohlo být silnější!
jinak není co vytknout!
prostor ,peče dobře
Super pece
Jednoduché ovládání
Nemá chybu
celkem dobře vybavená trouba,jednoduché ovládání.
dolní topné těleso peče slaběji než horní.
Po seznámení se s troubou a funkcemi dobrá koupě.
Trouba se rychle nahřívá - trochu pomaleji chladne. Peče dobře dle zvolených programů. Jsem velmi spokojená. Dostatečný počet programů.
Mám jen krátce zatím naprostá spokojenost.
+ máme ji dva měsíce,zatím funguje jak má.
+ ventilátor na chlazení dvířek a elektroniky.
+ plechy na pečení se zdají být kvalitní.
+ jednoduché ovládání.
+ sehnali jsme ji z e-shopu o další dva tisíce levněji než byla akce ve známých elektroobchodech.
- teleskopické výsuvy jsou užitečné ale mohly by mít ještě nějaké zajišťování.Troubu jsem měl vyrovnanou do roviny a když byl zapnut ventilátor,tak se pořád posouvaly ke dvířkám a klepaly o ně.Musel jsem troubu naklonit trochu dozadu.Nesmí to být ale zase moc,jinak to může oddělat ventilátor a také výpek v pekáči by byl u jedné strany.
- katalytická zadní stěna je si myslím zbytečná.Umýt jako smaltované boční stěny moc nejde a jak píšou že až se u ní zaplní póry mastnotou,že se má vyměnit tak pochybuju že to bude někdo dělat.
Pokud bude dlouho sloužit,tak budeme spokojení.
Výborná manipulace a jednoduché ovládání
Po aktivaci dětského zámku je trouba zvukově aktivní. Tedy pokud se toho dítě dotkne nejenže to pípá, ale ještě se rozsvítí. Takže dítě mačká jako o život. Ovšem naštěstí díky zámku nezapne žádnou funkci.
Při otevření dvířek od trouby, teleskopické výsuvné rošty samy vyjíždí. Zandáte-li dovnitř pekáč rošt se vrací zpět, nedrží na pozici uvnitř. Drží až tehdy když zavřete dvířka. Toto se stává jen zřídka, spíš jen když na roštu mám těžší pekáč.
okamžitá dostupnost
jednoduché ovládání