Myčka nádobí Recenze Beko BDFS26040WQ

Recenze Beko BDFS26040WQ

Myčka nádobí Beko BDFS26040WQ nabízí kapacitu pro 10 jídelních souprav. K dispozici má 6 programů a 6 teplot. Myčka je vybavena výškově nastavitelným košem Acrobat s přizpůsobitelným třípolohovým uspořádáním a příborovou zásuvkou. Příborová zásuvka má své vlastní mycí rameno, které zajišťuje optimální umytí.

Milan21. srpna 2025

Design Kvalita mytí

Porovnání s 10let starou myčkou Beko: - neotevírají se automaticky dveře u všech programů - ze sklopných podpor v koši se přešlo až na vyjímky na pevné (absolutně blbej nápad) - návody ve 100 jazycích, které Vám stejně neřeknou zásadní info, řada popisů vůbec nesouhlasí s realitou

Myčka myje skvěle, ale kdybych věděl jak jsou provedeny koše a měl info, že nedochází k automatickému otevírání dveří u rychlích programů, tak bych si tento model nikdy nekoupil.

sarkasvitkova1. srpna 2025

99,99%

Registrovaný uživatel26. července 2024

Návod k použití zbytečně složitý a špatně srolzumitelný.

Jana Nováková13. května 2024

Hezký design, mytí v pořádku, zakoupila jsem, protože už jsem Beko měla a vše bylo ok.

Velké zklamání, že se neotvírají dveře po programu č.5 a 6. U starého typu jsem na to byla zvyklá.

petr.rulik9. dubna 2024

Hezký design, jednoduchost ovládání. Používáme jej 2x týdně.

Zatím bez záporu a závad.

Jsme s produktem spokojeni.

strizovahana17. prosince 2023

zatím nová, dárek k vánocům, prý fajn

Registrovaný uživatel21. listopadu 2023

šíře 45 cm, značka, úsporný provoz, cena

Zatím vše funguje, tak jak má

Registrovaný uživatel25. června 2023

ticha,cena,uspora,samovolne otevreni dveri po ukonceni procesu,KROME PROCESU 65°C,ten se musi otevrit ruco

program 65°C neotvira dvere po ukonceni

dobra,doporucuji