Recenze Beko B1WFK2604WBCS

Výrobek: Beko B1WFK2604WBCS Výrobce: Beko Pračka Beko B1WFK2604WBCS představuje praktické řešení pro efektivní praní prádla v domácnosti. Díky svým rozměrům a funkcionalitě je vhodná pro běžné potřeby menších a středně velkých domácností. Tento model se vyznačuje předním plněním, což umožňuje snadnou manipulaci s prádlem při nakládání i vykládání. Kapacita bubnu činí 6 kg, což je…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Pračka Beko B1WFK2604WBCS má intuitivní ovládání a přehledné programy v češtině, což zákazníci oceňují. Někteří však zmiňují hlučnost a problémy s pohybem pračky při provozu. Celkově se jedná o produkt s dobrým výkonem, ale s nutností zvážit jeho stabilitu a hlučnost při rozhodování o koupi.

• Český popis a intuitivní ovládání
  • Jednoduché a přehledné programy
  • Dobrý výkon při praní
  • Design
  • Chytrá funkce pro detekci přetížení
  • Hlučnější při praní i ždímání
  • Kratší hadice k pračce
  • Buben hází a pračka se při provozu pohybuje
  • Chybí návod k obsluze
  • Při ždímání píská a buben mlátí

arphorv64013. srpna 2026

Pračka pere.

Nejhorší pračka která mohla kdy být vyrobena ,pračka skáče chodí po celém bytě koupil jsem antivibračni podložky a stejně nepomáhá, co se týče planea nemůžu nic jen chválu co se týče dopravy a komunikace vše na jedničku ale produkt max za 500 a to ještě drahý.

Doložit pár tisíc a rozhodně koupit jinou.

ilona29012. srpna 2026

líbi se mi

vadí mi že když ždíme hrozně piska a buben mlati

doufam že se vše usadí jinak budu reklamovat

katerina.praskova1522. července 2026

Design Programy - česky Přehledný displej Chytrá funkce - přetížení + přetížení při ždímání

Hlučnější při praní i ždímání

cejkovacejkova3. července 2026

Super pračka,likvidace staré pračky

Kratší hadice k pračce

Spokojenost s nákupem

ruda.hotovy16. března 2026

Hází buben!

Špatný!

alenavackovah4. února 2026

Jsem spokojená :-) není náročná a jsou tam programy které dost využívám. Zvládá to i chlap :-)

Registrovaný uživatel2. února 2026

Dobrý den, s pračkou jsem moc spokojená. Mám jí zatím měsíc, vyzkoušela jsem extra rychlé praní, bavlnu, otáčky při ždímání 600 a 800 a super. Před ní jsem měla Whirlpool a značka Beko se jí v pohodě vyrovná. U Whirlpool byl ovládací panel anglicky, Beko má český panel, jednoduché ovládání. Není co vytknout.

Už plánuji nákup sušičky Beko :-) Ať je mám stejné.

iamhopa4. ledna 2026

Český popis,intuitivní ovládání

Chyběl návod k obsluze,nutno najít na netu