krásně se roztírá, příjemná vůně

krásně se roztírá, příjemná vůně
Tento produkt jsem chtěla vyzkoušet, protože používám od značky Eucerin denní a noční krém Hyaluron-Filler + Elasticity.
Krém je příjemný na pokožku a dobře se roztírá.
Používám ho 2x denně, ráno pod denní krém a večer pod krém noční.
Vyhovuje mi, jsem s ním spokojena.
+ příjemný, přiměřeně aromatický
doporučuji pro zralou pleť
Velmi dobrý proti vráskám,vyhlazuje pleť
Žádný zázrak.
Zlepšení nepozoruji.Úplně stačí jen dobrý krém.
Výborné sérum, kupuji vše od Eucerinu z této řady, účinně zmizíkuje pigment a pleť je po něm hezčí.
používala jsem asi 14 dnů bez zjevných výsledků. pak jsem musela přestat, zřejmě jsem na nějakou složku séra alergická, v místech aplikace se mi objevilo "akné", které časem, po ukončení používání, zmizelo. mrzí mě to, protože krémy Eucerin používám a nemám s nimi problémy.
Kvalita
Dobrý výrobek
Sérum se dobře roztírá, rychle vstřebává, snad je i účinné, ale nepoužívám jej pravidelně (viz zápory), takže to nemohu úplně posoudit.
Velmi mě z něj pálí oči, i když si na sérum už dávám pozor a okolí očí úplně vynechávám (což s jinými séry, na které jsem zvyklá, nemusím a používám je i na oční vrásky). Ráno, když si promnu oči, je to peklo. Mrzí mě to, protože jsem si na základě dobrých recenzí koupila tři v akci 2+1 zdarma.
Mám od Eucerinu ještě noční krém stejné řady a ten mi přijde daleko příjemnější a oči mě z něj nikdy nepálily. Většinou jej kombinuji se sérem jiné značky.
Nejlepší sérum, které jsem kdy měla. Dobře se roztírá, rychle vstřebává a má úžasný zpevňující efekt.
Eucerin patří mezi vynikající pleťové výrobky. Všem doporučuji.
Myslím, že funguje
Je příjemně lehký
Doporučuji na starší pleť
Doporučuji, velmi příjemné sérum.
Na vrásky dobrý
Na stařecké skvrny mi nezabírá průměr
Vypíná pleť a vrásky nejsou skoro vidět už po 2 týdnech.Doporučuji
Krasna vune,prijemna textura.
Velmi prijemne serum,doporucuji
Snesu málo kterou kosmetiku, toto sérum je velice příjemné, nezanechává pleť mastnou, ale příjemně vláčnou a pigmentové skvrny pozvolna blednou, pleť je projasněná, za mě velká spokojenost a toto sérum budu už stále používat