Zkoušečka Recenze Beha Amprobe 2100-GAMMA

Recenze Beha Amprobe 2100-GAMMA

Zkoušečka 2100-GAMMA slouží k měření stejnosměrného napětí do 1200 V a střídavého napětí do 1000 V. Disponuje bezkontaktní indikací napětí ve třech úrovních.

kryspin24. dubna 2025

cena-má vše co elektrikář potřebuje

Registrovaný uživatel6. května 2022

Umí vše ,co potřebuji při každodenní práci elektrotechnika, + je zvuková indikace při měření napětí a fáze,není potřeba dotyková ploška při měření sledu fází a jednobodovém zjištění fáze, přístroj používám každý den

není běžně v nabídce s pouzdrem

Registrovaný uživatel17. srpna 2020

Jsem naprosto spokojen - tedy kromě toho, že při každém měření se zkoušečka nejdříve uvede tzv. "do provozního stavu" - tzn. probíhá tam nějaký ten autotest - který trochu zdržuje, zatím jsem si na to nezvyk a beru to tak, že už to měří - ačkoli tam třeba nic není. Ale to je samozřejmě věc provozní - na tu se musí člověk naučit. Jinak jsem zatím naprosto spokojen.

Nekupoval bych asi nic jiného - toto je naprosto dostatečná zkoušečka pro každodenní použití.

Registrovaný uživatel15. května 2019

Nejlepší zkoušečka, signalizuje fázi opticky i zvukově při doteku s kteroukoli elektrod, takovou jsem ještě neměl v ruce. Kupujte, na cenu nehleďte.

Obchod doručil během dvou dnů. Jsem spokojený.