Vážení přátelé, před několika měsíci jsem si udělal radost a zakoupil jsem úlovou váhu od firmy Bee Hive Monitoring, typ 3M. Po rozbalení, nainstalování třech AP do telefonu, jsem se pustil do díla.
Nejdříve stáhnout zelenou AP data z váhy. Asi po šesti pokusech se mi to konečně podařilo. Ono to je problém pořád. Nyní stáhnout data do žluté AP abych viděl výsledky. To se podařilo hned na první pokus. Váha ukazovala nesmysly. Kontaktoval jsem přes chat velmi arogantní osobu, která mi říkala co mám dělat. Asi po hodině a desítek a desítek screenshotů obrazovek telefonu, umístění váhy bez závaží a se závažím, restart – to se musí celé zařízení šroubovákem rozebrat, uvolnit čtyři plastové vývodky, vyfotit, smontovat, zaslat, a po dalším a dalším testování jsem to vzdal. Nabíjení váhy je též po celé demontáží zařízení!
Asi za týden jsem se jim ozval opět, a znovu screenshoty obrazovek telefonu, nastavování – opět vyhozený dlouhý čas. Potom zazněl verdikt: někde je vadný senzor, zašlete váhu k nám (na Slovensko) k reklamaci. Sundal jsem tedy hliníkové lišty, protože potom se zbytek vešel do bublinkového pytlíku a do obálky a odeslal. Po měsíci přišel e-mail, že jsem váhu rozbil já, protože jsem sundal hliníkové lišty! Že mi váhu tedy opraví, ale bude to stát dalších 20 € tj. cca 500,-Kč. Nesouhlasil jsem s opravou a tak mám váhu doma a snad se mí ji podaří opravit.
Máte někdo zkušenosti s váhami a dalšími výrobky Bee Hive Monitoring?
Nekupovat - šmejd.