Injekční stříkačka Recenze Becton Dickinson Micro-Fine U-100 0,5 ml 100 ks

Recenze Becton Dickinson Micro-Fine U-100 0,5 ml 100 ks

Inzulínová stříkačka Micro-Fine U-100 od výrobce Becton Dickinson je určena k jednorázovému použití. Disponuje integrovanou jehlou. Jehla seříznutá ve třech rovinách byla speciálně vyvinuta ke snížení síly průniku potřebného k propíchnutí kůže. Balení obsahuje 100 ks.

Jana5. října 2024

Rychlé dodani, krátká jehla.

Registrovaný uživatel15. prosince 2022

Dobře čitelná stupnice pro přesné dávkování inzulínu. Ostrá, krátká jehla pro bezproblémovou podkožní aplikaci. Dobře uzpůsobené opěrné body na stříkačce pro přesnou aplikaci jednou rukou. Zadní krytka pístu pro zamezení nechtěného vymáčknutí připravené dávky.

Píst u cca každé páté stříkačky trochu "zadrhává" (v určité úrovni zdvihu pístu je třeba při nasávání a pak výtlaku inzulínu malinko většho tahu/tlaku na píst.) Ale toto se mi občas stávalo i při používání větších 1ml stříkaček, tak je to jen drobnost.za jednu hvězdu dolu :-)

Koupě 0,5ml stříkaček je moje první, doposud jsem používal 1ml s delší jehlou. Za mě spokojenost, lepší dávkování i bez brýlí, aplikace díky delší dráze pístu je plynulejší, krátkou jehlu mohu zapíchnout až nadoraz bez obav z napíchnutí svalu.

Registrovaný uživatel13. června 2022

cena, velikost

krátká jehla, chybí brzda

braun je lepší za kvalitu se platí

Registrovaný uživatel14. února 2022

Vyhovují mi rozměry

Registrovaný uživatel11. září 2021

Omylem odeslana 1 hvezda, jsem spokojen.

Spokojen 4 hvezdy

Registrovaný uživatel28. srpna 2021