Kalendář Recenze BB Art Nástěnný kalendář Zdeněk Hajný 2025

Recenze BB Art Nástěnný kalendář Zdeněk Hajný 2025

Nástěnný kalendář Zdeněk Hajný 2025 od výrobce BB Art je určen pro všechny milovníky výtvarného umění. Tento kalendář nabízí jedinečný pohled na díla známého českého umělce Zdeňka Hajného. Každý měsíc je věnován jednomu z jeho obrazů, což z kalendáře činí nejen praktický nástroj pro organizaci vašeho času, ale také uměleckou výstavu přímo na vaší stěně. Kalendář je vyhotoven v českém jazyce a…

Registrovaný uživatel20. května 2025

Krása

sedivaz11. února 2025

Kalendář Hajný je nádherný, ráda si ho kupuji, pokud mám na něj ušetřeno

cenově drahý

krásný kalendář

dana.chodova3. ledna 2025

Kalendář je super rychlé dodání

marcel.zaoral20. října 2024

Chce to snížit cenu

habrsona14. října 2024

Co pamatuji, tak si tohoto již oblíbeného malíře, bohužel zemřelého umělce, kupuji každým rokem již po desetiletí. Moje silná rezonance při vnímání duchovního pohledu i podnětu k meditaci o našem světě ve Vesmíru. Pro mně povznášející obohacení z hlubokého dojmu.

Toto je specifikum, které se jako užitná hodnota zboží doporučit nedá. Samozřejmě je provedení kalendáře jako vždy kvalitní.

g.j.sladky5. října 2024

Rychlé dodání. Jinak naprostá spokojenost. Stabilní spokojenost s autorem, škoda , že už není mezi námi.