- více funkcí
- funguje dobře

- více funkcí
- slušná cena
- funguje dobře
Celkově super, používám denně.
Rychlé nahřátí a udržení teploty.
Malý ale ušetří mi spoustu námahy, hlavně v noci, že nemusím synovi běhat ohřívat lahvičky do kuchyně. Koupili jsme na základě dobrých recenzí a ani já k němu nemám co vytknout. Jednoduše se používá, stačí jen nalít trochu vody a nastavit zda chcete ohřívat mléko, příkrm nebo vysterilizovat sávičku či dudlík. Nikdy se mi nestalo, že by bylo ohřáto moc nebo nějak nerovnoměrně, takže mohu doporučit.
Ohřívá mléko na požadovanou teplotu, stačí otočit knoflíkem a chvilku počkat. Jsem rada, že narozdil od většiny veci pro miminka ohřívač vyuziju na delší dobu, protože v něm určitě budu ohřívat prikrmy.
super na ohřev příkrmů, snažím se moc nepoužívat mikrovlnku kor pro syna, tak sem vždy ohřejvala ve vodní lázni a to bylo zdlouhavé, tak sem se rozhodla investovat a koupit tento ohřívač, který má už ozkoušený sestřenice. Ovládání má jednoduché nijak udržovat se nemůsí. Vypadá hezky, syn by si s ním nejraději hrál.
Šikovný ohřívač, máme u postele a vždy když malá zapláče otočíme knoflíkem a za chvíli krmíme. Možno nastavit i sterilizaci sáviček a dudlíků. Za tu cenu skvělý.