Ohřívač a sterilizátor Recenze BAYBY BBS 3010

Recenze BAYBY BBS 3010

Elektrický parní sterilizátor Bayby BBS 3010 disponuje velkou kapacitou, sterilizuje 6 kojeneckých lahví všech typů najednou nebo 4 kojenecké láhve s příslušenstvím během 9 minut. Kompletně a velmi rychle odstraňuje bakterie vysokoteplotní párou.

PavlinaJ.27. listopadu 2023

Rychlý, jednoduchý

Registrovaný uživatel17. listopadu 2021

Rychlost sterilizace

Vynikající rychlost sterilizace

Registrovaný uživatel17. března 2021

Dobrá cena, funguje jak ma a je prostorna.

Registrovaný uživatel25. listopadu 2016

Dostatek páry, kvalitní těsnění, dostatečná velikost. Přístroj funguje jak má, sám se vypíná, lahvičky jsou sterilizované dobře. Pokud sháníte parní sterilizátor do elektřiny, můžu doporučit.

Registrovaný uživatel29. září 2016

Nemáme mikrovlnou troubu, jsem presvedcena, že má velmi škodlivý vliv na organismus. Proto jsem vyvarovala lahvičky a dudliky v hrnci, nějak mě ani nenapadlo, že jsou i elektrické sterilizatory. Pak jsem na netu narazila na tento a koupila jej a jsem s ním maximálně spokojená. Sterilizace trva 10 min, lahvičky jsou tedy po chvíli připravené k dalšímu použití. Ovládání primitivní. Velikostne akorat, v pohodě tam dám 4i5 lahviček.

Registrovaný uživatel21. září 2016

Kvalitní výrobek, který funguje. Dobrá cena za elektrický sterilizátor.