Největší předností chůvičky Bayby BBM 7030 je možnost jejího použití na cestách. Výrobci ovšem doporučujeme, aby do balení přidal ještě jednu síťovou nabíječku, protože bez ní je komfort rázem pryč. I tak ale chválíme velký displej, jednoduché ovládání a vynikající signál. Absenci alespoň základních funkcí ale prominout nemůžeme.
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Bayby BBM 7030
Kamera i chůvička na baterii.
Špatný obraz a na noční režim ještě horší . Chůvičku jsem vrátil do 14dnu .
Zakoupil jsem jinou a jsem spokojen .
Krásně vypadající
Njede nam to zparovat furt no signal at jsem kde jsem
Mame dve deti, u prvniho jsme meli starsi chuvu a obcas na ni chytli i sousedy. K nasemu druhemu jsme dostali tuto chuvu od tchyne a jsme velmi spokojeni. Prenos obrazu je kvalitni, obrazovka je mensi. Uchxceni prisavkami je bezproblemove krom okna nam drzi i na lakovane skrini. Posledni dobou vyuzivam hodne i pro starsihi syna, kteremu je dva a pul. Napriklad kdyz se koupe, necham ho ve vane, a diky obrazivce, vidim, ze je vse ok a ja si zatim vklidu uvarim, misto abych tam co tri minuty litala. Do auta to je taky super, otocim se, az kdyz vidim, ze je problem, ne pri kazdem knournuti.
Dobrý výrobek, člověk má perfektní přehled o miminku. Má přísavku na okno a nabijecku do auta, na noc používám do pokojíku. Obraz přenáší krasne.