chůvička Recenze Bayby BBM 7030

Recenze Bayby BBM 7030

Mějte přehled o tom, co Vaše dítě dělá a zda je vše v pořádku i tehdy, kdy nejste v jeho těsné blízkosti nebo ho nemáte na očích. Tuto digitální video chůvu Bayby BBM 7030 můžete bez obav upevnit i na přední sklo ve Vašem automobilu. Budete mít tak skvělý přehled o situaci na zadním sedadle. Přístroj je vybaven LCD displejem s úhlopříčkou 3,5 palce, nastavitelnou hlasitostí a dosahem až 250 metrů.

4 recenze

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Největší předností chůvičky Bayby BBM 7030 je možnost jejího použití na cestách. Výrobci ovšem doporučujeme, aby do balení přidal ještě jednu síťovou nabíječku, protože bez ní je komfort rázem pryč. I tak ale chválíme velký displej, jednoduché ovládání a vynikající signál. Absenci alespoň základních funkcí ale prominout nemůžeme.

Více na
Registrovaný uživatel4. září 2022

Kamera i chůvička na baterii.

Špatný obraz a na noční režim ještě horší . Chůvičku jsem vrátil do 14dnu .

Zakoupil jsem jinou a jsem spokojen .

Registrovaný uživatel5. září 2019

Krásně vypadající

Njede nam to zparovat furt no signal at jsem kde jsem

Registrovaný uživatel4. listopadu 2016

Mame dve deti, u prvniho jsme meli starsi chuvu a obcas na ni chytli i sousedy. K nasemu druhemu jsme dostali tuto chuvu od tchyne a jsme velmi spokojeni. Prenos obrazu je kvalitni, obrazovka je mensi. Uchxceni prisavkami je bezproblemove krom okna nam drzi i na lakovane skrini. Posledni dobou vyuzivam hodne i pro starsihi syna, kteremu je dva a pul. Napriklad kdyz se koupe, necham ho ve vane, a diky obrazivce, vidim, ze je vse ok a ja si zatim vklidu uvarim, misto abych tam co tri minuty litala. Do auta to je taky super, otocim se, az kdyz vidim, ze je problem, ne pri kazdem knournuti.

Registrovaný uživatel2. října 2016

Dobrý výrobek, člověk má perfektní přehled o miminku. Má přísavku na okno a nabijecku do auta, na noc používám do pokojíku. Obraz přenáší krasne.