chůvička Recenze Bayby BBM 7010

Recenze Bayby BBM 7010

Digitální video chůvička s LCD displejem a dosahem až 300 m, pro kontrolu dětí od narození. Má pět hlavních funkcí. Přenos jednosměrné komunikace zajišťuje bezdrátové technologie 1,8 GHz. Přenos je šifrovaný pro bezpečnost proti odposlechu.

4 recenze

Registrovaný uživatel14. února 2022

dobrý dosah po celém domě i mezi patry..

dětská jednotka musí být neustále připojena na síť, není možno vložit baterie.. tedy není možno ji dát do kočárku, když dítě spí venku. rodičovská jednotka je na baterie.

dětskou jednotku není možno umístit do kočárku

Registrovaný uživatel13. února 2022

Spolehlivé...pokud dítě spí ,chůvičky jsou zcela tiché....dlouhá výdrž baterie...měření teploty....jsem spokojená

Určitě doporučuji...měli jsme jinou značku a byla to hrůza...tento produkt je opravdu super

Registrovaný uživatel1. října 2016

Funguje velmi dobře, používáme denne a za měsíc a půl jsme nikdy nechytli cizí signál a vždycky bylo slyšet jakkoliv Lucinky zaknourani. Celkem kladně musím take hodnotit,že má chvilka v sobe teploměr.

Registrovaný uživatel22. září 2016

Spolehlivá, lehká, vydrží dlouho nabitá, na displeji se ukazuje výdrž baterie. Má 5 stupnů hlasitosti, což mi velmi vyhovuje. Mám taky radost, že na ni nechytám žádné jiné signály, jako u staré chůvy našeho staršího syna.