Celoroční osobní pneu Recenze Barum Quartaris 5 185/60 R15 88 H XL

Recenze Barum Quartaris 5 185/60 R15 88 H XL

Quartaris 5 je celoroční pneumatika, která splňuje podmínky zimní výbavy. Směrově orientovaný dezén s širokými obvodovými drážkami a mělkými lamelami zajišťuje efektivní odvod vody. Barum Quartaris 5 poskytuje výbornou trakci na sněhu a krátkou brzdná dráhu na ledu. Disponuje dobrou odolnost vůči aquaplaningu a krátkou brzdnou dráhu.

pavel26. července 2025

Zatím spokojenost. Tichá, dobrá přilnavost.

Trochu větší spotřeba paliva.

radovanf114. dubna 2025

komfortní tiché gumy, dobře drží v zatáčce. březen březen 2025. Výborná cena.

josef.zahradnik15. dubna 2024

tichý provoz

Registrovaný uživatel2. září 2022

Dobrý dezén, minimální hluk

Kvalitní celoroční pneu

Registrovaný uživatel29. května 2021

protože je to celoroční ,při mém městském nájezdu ideál, vlastnosti kompromisní-celoroční. používám denně-6km

ano,tohle dostalo i mě-také jsem čuměl na gumu Barum mejdyn France.Spousta lidí má za to, že se jedná o typický český výrobek a především z tohoto důvodu je také nakupuje. V nejedné diskuzi se ale objevují příspěvky typu: „Zarazilo mě, že mi přišly Barumky Made in Romania“, „Teď jsem nasadil nové Bravuris 195/60 r15 Made in Malaysia“, „jen škoda, že je vyrobena v Portugalsku, pneu jsem kupoval s tím, že je to český výrobek“ a spousta podobných názorů.

co už.mohl jsem si zjistit že není všechno tak jak vypajdá.