Letní osobní pneu Recenze Barum Bravuris 5HM 225/50 R17 98 Y XL FR

Recenze Barum Bravuris 5HM 225/50 R17 98 Y XL FR

Letní osobní pneumatiky Barum Bravuris 5HM mají běhoun vyrobený z unikátní směsi High Mileage s použitím polymerové technologie, která poskytuje vysoký kilometrový výkon, nízký valivý odpor a spolehlivou přilnavost. Pláště jsou určené pro osobní automobily nižší i střední třídy a SUV. Klíčové vlastnosti - unikátní běhounová směs - vysoký kilometrový dojezd - vysoká životnost - nízký valivý…

Bob1. července 2025

Klasika Barum jezdím několik let na Alfa Romeo 159 Sporwagon.,v pohodě.

lfaldik17. dubna 2025

Protože dvě už jsem na autě měl.

Registrovaný uživatel13. července 2024

Jedna pneumatika byla na boku proříznutá což nebylo při přebírání vidět,protože byly 2 gumy na sobě. Zjistili jsme to až v servisu při přezouváni,naštěstí to šlo zaslepit.

Registrovaný uživatel16. srpna 2022

Solidní pneumatika za slušnou cenu.

Registrovaný uživatel30. května 2022

Zatím nejsou na autě, ale mám stejné na druhém a tam spokojenost. Tyto jsou made in Germany, ty druhé made in France. Nemám důvod pochybovat o kvalitě značky Barum. Kvalitní pneu, žádná Čína. Proti vyloženě prémiovkám dobrá cena. Nicméně mám 5 let staré Contiky a jsou rozpraskané, takže asi tak... nemá cenu přeplácet, navíc když je to stejný koncern.

Registrovaný uživatel3. května 2021

možná ve spěchu jedna pneumatika jiný měsíc výroby