cena ( Barum )

cena ( Barum )
kvalitní pneu. cena, rychlé dodání.
Super poměr kvalita/cena.
kvalitní a dobře drží auto
mám již třetí sadu
cena a kvalita
Kupováno podle recenzí a ceny. slouží dobře a není jim co vytknout. Více se v tomto nevyznám.
Kvalitní, dobrá cena
Zatím se to tváří že dobrý ale najeto na nich asi 350 kilometrů
Jezdí to.
Ojede se to.
Nutnost.
Menší hlučnost, dobře drží stopu.
Dobrá cena za slušnou kvalitu.
Vystačí pro většinu vozidel.
Není vyrobeno v České republice, ale ve Francii !
Vzhledem k ceně výborné pneumatiky.
Pro mě výborné gumy. Vysoký nájezd, malá hlučnost, dobrá cena. Jezdím opravdu hodně a tyto pneumatiky mě doposud nezklamaly.
Dobře drží
Rychlé vyřizení a cena
cena/kvalita
cena
kvalita
české pneu
nejsou hlučné
nijak výrazně nezhoršují spotřebu
dobře drží na suchu i na mokru
Pneu barum bravuris použivam už řadu let na všech svých předešlých vozech, na zimu mam pak barum polaris.
Bravurisy mají za mě velice dobrý poměr ceny a kvality. Dříve jsem zkusil pneu značky Kleber a Debica a ty byly rozhodně horší, hlučnější a po pár letech začaly klouzat na mokru, to se mi u Barumu nikdy nestalo a vždy dobře držely, u zimních platí to samé na sněhu i v mětstké břečce.
Nemohu srovnat s prémiovějšíma značkama, ale jak píšu výše, hluk od pneu není nijak výrazný, dobře drží i při ostřeji projeté zatáčce za sucha i na mokru, navíc jsou za přijatelnou cenu a taky je pořád beru jako českou značku, což je za mě plus.
Poměr cena-výkon.
dobrá guma
Barum jsem si vybral, protože je to skvělá a spolehlivá značka. Všechny vlastnosti pneumatiky Barum jsou pozitivní.
Vřele doporučuji všem!
Celková spokojenost supr nájezd nízká hlučnost
Příští volba Barum.