Recenze Barny´s Kloubní SuperMIX 60 tbl.

Při pravidelném sportovním výkonu nebo fyzicky náročné práci je přetěžován váš pohybový aparát a klouby, což může vést k nepříjemný pocitům a bolesti. Supermix Barny's kombinuje speciální kloubní výživu obohacenou o extrakty z rostlin používaných v tradiční čínské medicíně a vitaminem C. Kloubní výživu Supermix Barny's vytvořil tým kanadských nutričních specialistů. Supermix obsahuje 60 tablet je…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 19 recenzí pomocí Seznam AI

Barny´s Kloubní SuperMIX je podle recenzí účinný při zmírňování bolestí kloubů a dlouhodobém zlepšování jejich stavu. Uživatelé ho chválí za pravidelné užívání a doporučují i pro starší osoby. Je však třeba počítat s možnými obtížemi při polykání větší tablety a s dočasnými bolestmi po obnovení užívání.

• Pomáhá při bolestech kloubů
  • Dlouhodobě snižuje potíže s klouby
  • Uživatelé uvádějí zlepšení stavu po pravidelném užívání
  • Vhodný pro dlouhodobé užívání
  • Doporučován i pro starší osoby
  • Velikost tablety může být obtížná pro polykání
  • Po vysazení a opětovném nasazení se mohou dočasně objevit bolesti kloubů
  • Zvýšení ceny v čase

Ing. Luděk Mach13. května 2026

Klady má - užívám ho už cca 30 let , dříve jako Proenzi !!!

Výrazné zvýšení ceny - nefunguje snad zvýhodnění pro starší a dlouhodobé zákazníky ?!?

Pořád ho budu užívat - chci se ve svém věku (78) pořád bezproblémově pohybovat !!!

evamint26. února 2026

JIz vice let uzivam narazove supermix a nemam v mojich 80-ti letech problemy s klouby.

janikk00718. ledna 2026

ochota, rychlost obchodu, SuperMix velmi vyhovuje

a.hladna19. listopadu 2025

Zda se, že potíže ustupují

honzabenko18. srpna 2025

Super, funguje

pavelmctuma7. května 2025

Deru poloviční dávku dlouhodobě. Mohu doporučit. 15 let jsem pracoval jako stěhovák v 'těžké partě' a tento prostředek mi pomohl, že jsem schopen normálně fungovat i když je mi přes 70.

Není to nedostatek, ale člověk nesmí být překvapen když po delším vysazení přípravku a následném znovu užívání 3 dny bolí klouby kyčlí, kolen a ramen.

cechb579. března 2025

Pomáhá mi to.

Petr27. února 2025

Užívám teprve krátkodobě (cce 3 týdny), nemohu zhodnotit, nicméně v poslední dny nepatrně ustoupila bolest v kolrnou při zátěži.

Registrovaný uživatel23. listopadu 2023

Kloubní mix používám více jak 10 roků, 2x denně, dávám si tak měsíc až 2 pauzu a jsem mooc spokojen, protože nemám žádné potíže s bolestí kloubů jako mí vrstevníci. Před jednadvaceti mi hrozila operace páteře, výhřez plotének 5-7mm, odmítl jsem. Měl jsem sem, tam potíže a posléze s Barnysem se vše upravilo a to je pravda. Bereme to v rodině hodně, spokojeni všichní. A to mám 72 roků, nepřejídám se, lehce sport a pohoda a klídek. Jiří Hojgr Rapotín

Registrovaný uživatel20. července 2023

Veliká tableta

Registrovaný uživatel14. června 2023

Působí na bolest kloubů. Pomáhá ji snížit.

Škoda jen, že již není k sehnání v kombinaci dvou balení, kdy jeden z přípravků byl k užívání ráno a druhé balení pak sloužilo pro tablety, které se užívaly večer. Pak byl účinek ještě zřetelnější.

I tak užíváme a můžeme vřele doporučit.

Registrovaný uživatel10. dubna 2023

Pomáhá,je vynikající

Spokojenost 100%

Registrovaný uživatel5. června 2022

pomáhá

nic, snad jen cena ale...

Registrovaný uživatel16. května 2022

Měla jsem dříve Celadrin Lokomotive , byla jsem moc spokojena, ale již se asi nedováži. Kloubní super Mix je též z Canady, proto jsem ho skusila. Zatím jsem spokojená..

Registrovaný uživatel8. dubna 2022

skutečně funguje

Registrovaný uživatel21. prosince 2021

ptodukt, který, zdá se - funguje

Registrovaný uživatel1. prosince 2020

Opravdu pomohl s problémy kolen