Česká hudba Recenze Barevný sny - Hudba Praha Band

Recenze Barevný sny - Hudba Praha Band

V roce 2015 se skupina Hudba Praha rozštěpila na dvě formace, které pokračují v hraní písní Hudby Praha a Jasné Páky. Kytarista Vladimír Zatloukal se spojil s dalšími původními členy Hudby Praha, Jirkou Jelínkem, Ludvíkem Emanem Kandlem a svým mladším bratrem Bohumilem Zatloukalem, a založil Hudba Praha Band. Bratry Zatloukaly a Jiřího Jelínka v sestavě na albu doplňují frontman Zdeněk Hnyk,…

Registrovaný uživatel13. března 2022

Dobrá muzika s dobrými texty,velice dobrá deska

Registrovaný uživatel3. února 2022

Dobře se poslouchá

Registrovaný uživatel3. ledna 2022

starý známý zvuk

Jsem rád za pokračovaní projektu

Registrovaný uživatel30. prosince 2021

klasika - mám tuto " verzi " HP rád

příjemný poslech pro " bigbíťáky

Registrovaný uživatel25. listopadu 2021

Někde už jsem svou recenzi psal, že mi chybí víc kytarový zvuk, ale že jinak je album velmi dobré. Tak beru zpět. Album je vynikající. Už ho mám naposlouchané a vlezlo mi pod kůži, ani nevím jak. Některé písně mají klasický zvuk HP, některé v sobě mají ne zrovna na první poslech schovanou náladu Jasné Páky a některé přinášejí nový zvuk a nové postupy. Mix těch tří tváří utvořil zvuk kapely HPB a jsem rád, že jak sami říkají, nechtějí být sami sobě revivalem. Super album.

Pro fanoušky kapely je koupě alba jasná volba. A pro ty, co ji neznají a mají rádi dobrou rockovou muziku, doporučuji minimálně poslech, ne-li rovnou koupi.