Ještě hezčí než na obrázku, velmi pečlivě zabaleno a datum určení dodání Vámi, za mě absolutní TOP. Můžete si naplánovat den, kdy se to hodí Vám.
Vřele doporučuji, velká spokojenost. Opět se vrátím :-)

Vřele doporučuji, velká spokojenost. Opět se vrátím :-)
Zboží odpovídá mé představě.
1 mělký talíř rozbitý
Jinak spokojen
je jídelní souprava moc pěkná
dárek pro vnučku
Příjemný vzhled
dobré zboží
Mezi talíře ne všude byl papír. A na vic mazi hluboký talíře dali mělký.
Vše na výbornou Děkuji
Hezké,pevné talíře. Dva talíře byly poškozené. Nafotila jsem.Nove dodané rychle,bez problémů.
Spokojenost s talíři i obchodem
Kupovala jsem ho jako dárek, ale mohu říct, že na internetu se mi jevily výraznější barvy. Jinak výrobek došel dost dobře zabalený, nemohl se po cestě rozbít. Spokojenost.
denne využito kvalitni
Pěkné provedení, zboží kvalitně zabaleno
Líbil sem nám. Nezvyklost designu Asi denně, to dá rozum, něco tak pěkného nemůže ležet v krabici..
Krasne
Jeden talíř mi přišel naštiplí
Nádherné talíře,perfektně zabaleno,nerozbil se ani jeden.Skvela cena.
Pro velkou spokojenost a líbivost, jsem již pro svojí tetu toto zboží objednala podruhé.
Netuším byla to objednávka pro kolegyni
Krabice jako když ji vytáhnu kravičce z pr....
Pěkná sada
zboží došlo rozbité 11ks, vše jsem nafotil a reklamoval již se mi nikdo neozývá...takže opět nekonečný boj s blbostí