Vynikajúci na suchu pokožku ,suché rty,a na opary,keď už mám suchý opar veľmi rýchlo hojí ,každý deň používam ,mastičky a krémy z lekárne už nekúpim

Bambucký balzám s propolisem je podle recenzí účinný na suchou pokožku, opary a vyrážky, přičemž zanechává pleť jemnější a jasnější. Ačkoliv se hůře vstřebává a může být mastnější, jeho hydratační vlastnosti a příjemná textura z něj činí oblíbený produkt pro každodenní použití.
Prostě miluju! Pleť mám v harmonii, svěží a je opravdu omlazující! Textura je příjemný balzám, po kterém každá skutečně suchá pleť prahne. Skvěly i pod make-up a celý den se mohu spolehnout, že se mi neobjeví na pleti šupinky!
Popis produktu na webových stránkách Pleva je pravdivý, jsem naprosto spokojená. Balzám používám denně, pleť mám jasnější a jemnější na dotek.
Celková spokojenost, balzám mohu s klidným svědomím doporučit.
všechno jak psali
dokonalý na jakoukoliv vyrážku
příjemný
Byl to dárek pro neteře a ty jsou spokojené.
hůře se po nanesení vstřebává, ale velmi dobře hydratuje, opravdový balzám pro suchou kůži
Dobře promastí ruce
Barví,ale je to propolis takze je pak lepsí mít bavlněné rukavice
Na suché ruce velmi příjemný balzám
měla jsem na zkoušku menší balení, byla jsem spokojená a objednala si 100 g
Používám krátkou dobu , ale moje velmi suché lokty se zdají být jemnější. Příjemná vůně, balzám dobře roztírá.
trochu mastnější
zatím jsem spokojená
Super výrobek, používám na obličej, ráno elixír s mateří kašičkou a večer bambucký balzám s propolisem. Čistý propolis v Alpě francovce mám jediný lék na opary.