Recenze BAMBUCKÝ BALZÁM S PROPOLISEM - přírodní ve skle 100 g PLEVA

Intenzivně vyživující balzám, který pleti navrací pružnost, jemnost a zdravý vzhled už po první aplikaci. Spojení bambuckého másla a propolisu podporuje regeneraci, chrání před volnými radikály a přirozeně působí antimikrobiálně. Pomáhá zpomalovat tvorbu vrásek a je vhodný jako mast i jako pleťový krém – bez parfemace, čistá síla přírody pro každodenní péči. Zpomalte tikání hodin se spojením…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 12 recenzí pomocí Seznam AI

Bambucký balzám s propolisem je podle recenzí účinný na suchou pokožku, opary a vyrážky, přičemž zanechává pleť jemnější a jasnější. Ačkoliv se hůře vstřebává a může být mastnější, jeho hydratační vlastnosti a příjemná textura z něj činí oblíbený produkt pro každodenní použití.

• Pomáhá na suchou pokožku a suché rty
  • Účinný na opary a vyrážky
  • Zlepšuje jemnost a jasnost pleti
  • Dobře promastí ruce
  • Příjemná textura a vůně
  • Hůře se vstřebává po nanesení
  • Může být mastnější
  • Barví, vyžaduje bavlněné rukavice při aplikaci

eriksalay8427. května 2026

Vynikajúci na suchu pokožku ,suché rty,a na opary,keď už mám suchý opar veľmi rýchlo hojí ,každý deň používam ,mastičky a krémy z lekárne už nekúpim

Jana H.16. března 2026

Prostě miluju! Pleť mám v harmonii, svěží a je opravdu omlazující! Textura je příjemný balzám, po kterém každá skutečně suchá pleť prahne. Skvěly i pod make-up a celý den se mohu spolehnout, že se mi neobjeví na pleti šupinky!

marcela.ul25. února 2026

Popis produktu na webových stránkách Pleva je pravdivý, jsem naprosto spokojená. Balzám používám denně, pleť mám jasnější a jemnější na dotek.

Celková spokojenost, balzám mohu s klidným svědomím doporučit.

mastichari22. února 2026

všechno jak psali

Veruči27. ledna 2026

dokonalý na jakoukoliv vyrážku

stverakova.marcela13. ledna 2026

příjemný

radko.turek27. prosince 2025

Byl to dárek pro neteře a ty jsou spokojené.

iva12. srpna 2025

hůře se po nanesení vstřebává, ale velmi dobře hydratuje, opravdový balzám pro suchou kůži

Registrovaný uživatel23. července 2025

Dobře promastí ruce

Barví,ale je to propolis takze je pak lepsí mít bavlněné rukavice

Na suché ruce velmi příjemný balzám

symerska.mir11. července 2025

měla jsem na zkoušku menší balení, byla jsem spokojená a objednala si 100 g

Olga2. června 2025

Používám krátkou dobu , ale moje velmi suché lokty se zdají být jemnější. Příjemná vůně, balzám dobře roztírá.

trochu mastnější

zatím jsem spokojená

eaglefishak23. dubna 2025

Super výrobek, používám na obličej, ráno elixír s mateří kašičkou a večer bambucký balzám s propolisem. Čistý propolis v Alpě francovce mám jediný lék na opary.

Typ pleti a základní péče
Účinky a aktivní péče
Použití a cílová skupina