Malířská škrabka Recenze Bahco 665 65 mm

Recenze Bahco 665 65 mm

Škrabka 665 je určena pro náročné úkony. Díky úchopům pro obě ruce ji lze použít pro škrabání větších ploch. Břity ze slinutého karbidu umožňují škrábání barvy, laku, lepidla, glazury i rzi z dřevěných a kovových podkladů a také z betonu.

blokdvanact9. prosince 2024

Prostě to funguje

miloshladik894. listopadu 2024

Funguje fantasticky, krásně se s ní pracuje.

Registrovaný uživatel12. září 2023

opravu funguje, práce je rychlá, oškrabání oken bylo rychlé

Registrovaný uživatel14. dubna 2023

Zakoupeno na doporučení. Snadná manipulace,je lehký,ostrý jde to jak po másle. Používám často na chalupě při obnově starých nátěrů.

Je to skvělý pomocník.

Registrovaný uživatel21. března 2023

S bahco škrabkou pracovali lidé v mém okolí, tak jsem ji chtěla také vyzkoušet. Trochu mě odrazovala cena a tak jsem s nákupem váhala. Po vyzkoušení této škrabky jsem opravdu litovala, že jsem si ji nepořídila již dříve. Mohla jsem si ušetřit spoustu práce s broušením. Jsem spokojená a nadšená. Mohu všem, co pracují se dřevem jen doporučit. Skříňku, kterou bych brousila klasickou bruskou půl dne jsem měla bahco škrabkou oškrábanou asi za půl hod. Takže super!!!

Registrovaný uživatel30. ledna 2023

Ergonomie, efektivita

Vyšší cena

Výborná přilnavost k povrchu, efektivní škrábání díky "kouli". Doporučuji rovnou koupit se škrabkou 625 a už nebudete potřebovat nic dalšího..;-)

Registrovaný uživatel27. ledna 2023

Super pomocník. Starý nátěr škrabce neměl šanci odolat. :- )

Registrovaný uživatel6. října 2022

Škrabku jsem chtěl vyzkoušet na odstranění malby a tapet ze stěn v panelovém bytě, kde byla veškerá ostatní technika marná. Nářadí je super, odolnost břitu při kontaktu s omítkou a betonem neuvěřitelná. Vřele doporučuji...

Registrovaný uživatel18. srpna 2022

jedním slovem vynikající. Jediné mínus. Potřebuje obsluhu.

nedá se nic vytknout

Registrovaný uživatel2. října 2021

Mám podobný nástroj ,který je starý již 65 let./ pracuje se s nim na stejném principu/. Nástroj Bahco mě zaujal svoji argonometrii ,výměnou a kvalitou ostří.Firma Bahco je dvouletá vynikající švédská značka .

Nevím žádné a doufám ,ze ostří vydrží velmi dlouho.

Je to proste O.K.