Odsávačka mléka Recenze BabyOno Shelly Natural

Recenze BabyOno Shelly Natural

BabyOno Shelly Natural je elektrická odsávačka mateřského mléka, která nabízí praktické řešení pro maminky hledající pohodlný způsob odsávání. Tento model je navržen tak, aby se snadno používal a poskytoval efektivní podporu při odsávání mléka. Odsávačka je vybavena jednou nádobou na mléko s objemem 150 mililitrů, což je dostatečné pro běžné odsávání. Odsávačka nabízí tři různé režimy, které…

jana.fedorkova727. prosince 2023

Jednoduchosť pouzivania Prakticka, mala Handsfree

Registrovaný uživatel1. října 2023

Bez hadiček Na výběr ze 3 programů Nastavení intenzity 2 různé velikosti pro bradavku

Je to fajn, když chce člověk něco udělat a může přitom odsát mléko. Jsem s ní spokojená, jen někdy, když blbě domačkám to silikonové na prso, tak to pak pochopitelně moc netěsní. Klidně bych si do budoucna pořídila druhou.

Registrovaný uživatel4. srpna 2023

-Mohu při ní udělat plno věcí doma. -Není hlučná -Baterka vydrží -Více rychlosti odsávání ,takže není bolestivá -Dobrě se vymeje

Jsem velmi spokojená s výrobkem a všem vřele doporučuji.

Registrovaný uživatel27. srpna 2022

Pěkně vypadá Volné ruce při používání Hodně módů sání na výběr Praktická

Špatně saje- nebo jestli mám špatné bradavky, nevím. Trochu podtéká spodem

Začínala jsem na ruční pumpě a vyhledala jsem tuto z toho důvodu, že mě bolely ruce. Pumpování bylo náročné. Znovu bych ale nekoupila. Počáteční nadšení vystřídalo velké zklamání. Ne z pumpy samotné, ta má skvělý mechanismus i myslenku. Ale podtéká a neodsaje tolik, jako ruční a nebo manuální odstrikani. Takže celkově za mě zbytečná investice.

Registrovaný uživatel15. srpna 2022

Sací výkon, pohodlné odsávání bez použití ruk, výdrž baterie, lehkost

Naprostá spokojenost, zachránilo mi to přísun mateřského mléka pro miminko