Žehlička na vlasy Recenze BaByliss ST293PE

Recenze BaByliss ST293PE

Parní žehlička na vlasy BaByliss s nádržkou na destilovanou vodu o objemu 8 ml vlasy hydratuje a rovná jedním tahem. Keramické žehlící destičky o rozměru 110 x 30 mm se zatahovacím hřebenem ve středu žehlící plochy pro dokonale lesklé a hebké vlasy. Velmi rychlé nastavení a regulace teploty pro okamžité použití. Žehlička je vhodná pro všechny typy vlasů.

nevysušuje vlasy šetrná

cena

Tuto žehliičku na vlasy jsem si koupila, když ta moje stará přestávala fungovat. U této mě zaujala teplota, která neníčí vlasy. Lze s ní dělat dokonce i vlny, když s ní kroutím. JInak vlasy krásně dokáže uhladit, jsou pak krásně lesklé a rovné bez poškození.

Test výrobku zdarma

žehlí jedním tahem (i kudrnaté vlasy) funkce napařování při žehlení vlasů 10 pozic regulace teploty otočná koncovka (kabel) vlasy jsou krásně lesklé a hydratované velmi rychlé nahřátí žehličky možnost žehlit s párou nebo bez keramické žehlící plochy tepluvzdorná podložka v balení

na nic jsem nepřišla

Funkce napařování

Celkový vzhled

Test výrobku zdarma

výsledný efekt rychlost regulace teploty lesk vlasů snadná manipulace otočná koncovka zamykací mechanismus okamžité nahřátí lze použít na prodloužené vlasy funkce automatického vypnutí ionizační zatahovací hřeben hydratuje

Test výrobku zdarma

Líbí se mi disign a napařování.

Jen malinké mínus, topné těleso je až ke kraji a není chráněno, proto jsem si už několikrát lehce spálila krk.

Test výrobku zdarma

žehlení pomocí páry rychlé zahřívání možnosto použití kartáče dlouhý kabel několik stupňů nahřátí odkládací podložka

Možnost nastavení teploty Jednoduché ovládání Neničí tolik vlasy

Chybí obal kam by se žehlička uložila

Test výrobku zdarma

šetrná novinka snad neničí tolik vlasy jako typické žehličky cena vůči výkonu příznivá snadné ovládání

nic jsem nenašla

rychlost kvalita