Recenze BaByliss PRO Profesionální rozčesávací kartáč s kančími štětinami BABBB1E

Profesionální rozčesávací kartáč s kančími štětinami Paddle BABBB1E. Tento profesionální velký rozčesávací kartáč s kančími štětinami ideálně rozčeše a zanechává vlasy hladké a lesklé.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Kartáč BaByliss PRO Profesionální rozčesávací kartáč s kančími štětinami je podle většiny recenzí šetrný k vlasům a zanechává je hladké a lesklé. Vhodný je zejména pro jemné rozčesávání mokrých i suchých vlasů, ale u hustých nebo silně zacuchaných vlasů může mít omezenou účinnost. Uživatelé oceňují jeho jemnost, ale někteří zmiňují horší manipulaci kvůli hmotnosti nebo velikosti.

• Jemně rozčesává vlasy
  • Šetrný k vlasům
  • Příjemný na kontakt s kůží
  • Zanechává vlasy hladké a lesklé
  • Dobře rozčeše mokré vlasy
  • Velké cucky nerozčeše
  • Pro některé uživatele těžší do ruky
  • Špatně rozčesává vlasy (u některých typů)
  • Krátké štětiny pro některé husté vlasy
  • Nepohodlný kvůli velikosti

jana1. března 2026

Dobře rozčeše mokré vlasy

Registrovaný uživatel17. října 2023

Jsem si to zvolila sama, tak že žádné otázky k prodejci či výrobce nemůžou být. To byla moje volba, chtěla jsem to vyzkoušet a nelíbil se mi. To je subjektivní hodnocení, třeba někomu se bude líbit …..

Kartáč za takovou cenu nerozčesává vlasy proto že nemá dost dlouhé té štětiny a je dost nepohodlných kvůli velikosti….prostě jsem to musela vyhodit

Registrovaný uživatel5. května 2022

Nejsem spokojená, špatně rozčesává vlasy

Registrovaný uživatel2. května 2022

Jemný, krasně rozčesává a masíruje, nejméně slz ze všech kartáčů, šetrný k vlasům,netrhá je,cena

Velké cucky nerozčeše a je těžší do ruky,ale dceři je 8 a má husté,vlnité vlasy po zadek, takže že všech kartáčů zatím nejlepší a nejméně slz

Za nás spokojenost a doporučujeme

Registrovaný uživatel16. ledna 2022

příjemný na kontakt s kůží a vlasy

Registrovaný uživatel16. prosince 2021

Nejlepší kartáč na vlasy co jsem měla. Mám dlouhé husté vlasy a krásně rozčeše mokré i suché vlasy. Vlasy vůbec netrhá a jsou krásně lesklé. Doporučuji

Registrovaný uživatel26. září 2021

Používám denně a vlasy jsou o poznání hladší

Registrovaný uživatel3. června 2021

Netahá, nevytrhavá, dokonalý