kartáč na vlasy Recenze BaByliss PRO Profesionální rozčesávací kartáč s kančími štětinami BABBB1E

Profesionální rozčesávací kartáč s kančími štětinami Paddle BABBB1E. Tento profesionální velký rozčesávací kartáč s kančími štětinami ideálně rozčeše a zanechává vlasy hladké a lesklé.

Registrovaný uživatel17. října 2023

Jsem si to zvolila sama, tak že žádné otázky k prodejci či výrobce nemůžou být. To byla moje volba, chtěla jsem to vyzkoušet a nelíbil se mi. To je subjektivní hodnocení, třeba někomu se bude líbit …..

Kartáč za takovou cenu nerozčesává vlasy proto že nemá dost dlouhé té štětiny a je dost nepohodlných kvůli velikosti….prostě jsem to musela vyhodit

Registrovaný uživatel5. května 2022

Nejsem spokojená, špatně rozčesává vlasy

Registrovaný uživatel2. května 2022

Jemný, krasně rozčesává a masíruje, nejméně slz ze všech kartáčů, šetrný k vlasům,netrhá je,cena

Velké cucky nerozčeše a je těžší do ruky,ale dceři je 8 a má husté,vlnité vlasy po zadek, takže že všech kartáčů zatím nejlepší a nejméně slz

Za nás spokojenost a doporučujeme

Registrovaný uživatel16. ledna 2022

příjemný na kontakt s kůží a vlasy

Registrovaný uživatel16. prosince 2021

Nejlepší kartáč na vlasy co jsem měla. Mám dlouhé husté vlasy a krásně rozčeše mokré i suché vlasy. Vlasy vůbec netrhá a jsou krásně lesklé. Doporučuji

Registrovaný uživatel26. září 2021

Používám denně a vlasy jsou o poznání hladší

Registrovaný uživatel3. června 2021

Netahá, nevytrhavá, dokonalý