Seriál Recenze Až po uši 2. série (2017) 2 disky

Recenze Až po uši 2. série (2017) 2 disky

Po třech letech se na obrazovky vrací oblíbený seriál z produkce HBO Europe od režiséra Jana Hřebejka. A je v ještě lepší formě. Staří známí se opět zaplétají Až po uši v romantice, humoru, lásce až za hrob, hysterii i bezradnosti – scény z každodenního vztahového života jsou nyní ještě uvěřitelnější, vtipnější, ale zároveň své postavy staví do nevyzpytatelnějších a často dosti krutých situací.…

Registrovaný uživatel3. března 2022

Vtipné, výborně obsazené, Hřebejk -záruka kvality

Doporučuji dál

Registrovaný uživatel12. října 2021

Zvědavost. Mám 1.sérii. tak jsem chtěla pokračováni shlédnout. Z první sérii naprostá spokojenost. líbilo se mi to hodně. 2 pokračování je už slabší , ale i tak závěr uspokojivý.

Žádný zápor nemám

novakova.marcela24. července 2020

Super seriál

Registrovaný uživatel21. května 2020

Oproti první sérii, slabší rozjezd (2-3 díly), ale gradace v druhé polovině to vynahradí. Velmi dobré herecké výkony, aranžmá jednotlivých scén skvělé.

První 2 díly druhé série jsou slabší než by divák první série očekával.

První série je lepší a laťka byla nastavena hodně vysoko. Proto úvod druhé série může postrádat na atraktivnosti, kterou vynikaly všechny díly série první. Nicméně celkové hodnocení druhé série pozitivní, zejména její druhá polovina a herecké výkony stojí za shlédnutí.