Recenze Až najdu klíč - Alex Ahndoril (2023, pevná)

Recenze Až najdu klíč - Alex Ahndoril (2023, pevná)

Soukromá vyšetřovatelka Julie Starková přijímá u sebe v kanceláři neohlášenou návštěvu. Per Günter Mott, který je jedním z majitelů úspěšné rodinné firmy, se předchozího dne zúčastnil schůze správní rady firmy a povečeřel na svém panství v severozápadním Švédsku. Ráno pak v mobilu našel fotografii zkrvaveného svázaného muže s pytlem na hlavě. Kvůli výpadkům paměti způsobeným velkým množstvím…

Registrovaný uživatel4. února 2024

Ptůměfné čtení

Varianta e-kniha
bartivojtech12. ledna 2024

hodnotím knihu ne obchod "Booktook" se kterým jsem spokojen Na novinku od autorů (Lars Kepler) knih Paganiniho smlouva ,Svědkyně ohně, Hypnotizér atd. jsem se těšil . Ale naprosté zklamání spousta zbytečných pasáží o jídle, pití a konání potřeby jakýsi pokus o klasickou detektivku .

nezáživná popis jídel oblečení a děj nikde

další knihu s detektivy Julie a Sydney nebudu číst natož kupovat

hruskova-b11. prosince 2023

Větší slátaninu jsem dlouho nečetla.

Zrzka6. prosince 2023

Miluju Larse Keplera, tak proto jsem si tuto prvotinu Alexe Ahndorila koupila. Jako klad vidím pouze to, že ji napsalo duo - Lers Kepler bohužel pod novým pseudonymem.

Lars Kepler a Jona Lina jsou topka a tato kniha jim nesahá ani po kotníky. Děj se mi zdál příliš hysterický, chudý s nádehcem rádo by nevinnosti. Snaha o něco podobnéjho, ale zároveň něco jiného je evidentní a zcela marná :( Vrah mi byl jasný celkem brzy. Děj mě nijak či spíše vůbec nenadchl. Zápletka jednoduchá jako dětské lego. Bohužel jsem zvyklá na Larse Keplera a jeho styl psaní, kreativitu, bohatý a akční děj.

Říkám si, že 3 hvězdičky je ještě hodně.