turistický batoh Recenze AXON Prodigy 35 l černý

Recenze AXON Prodigy 35 l černý

Máte rádi přehled ve svých věcech? Pak je pro vás ideální volbou turistický batoh Axon Prodigy 35 l s 8 kapsami. Nadchne také odvětraným zádovým systémem. Turistický batoh Axon Prodigy 35 l vám nabídne dostatek prostoru pro přehledné uspořádání všeho, co při výšlapu do přírody potřebujete. Odvětraný zádový systém VCS se síťovanou konstrukcí, která minimalizuje pocení, oceníte při náročných…

belete20. února 2024

Určitě nemá 35 l, nevejde se do něj ani to co do 30l batohu. Takže 25 l max.

Registrovaný uživatel7. října 2022

Prostorný batoh plno kapes na zádech sedí perfektně prošel jsem s ním naposled Vysoké Tatry a super

Registrovaný uživatel27. srpna 2022

Predni otevrena kapsa nahore s prezkou je super. Rychle pristupne veci jako treba kapesniky apod., diky prezce zde lze zachytit napriklad ksiltovky apod.

Mozna trochu vyssi vaha batohu.

Jsme spokojeni.

Registrovaný uživatel24. března 2022

Zádové odvětrávání, celková konstrukce

Registrovaný uživatel14. ledna 2022

Perfektní zpracování, promyšleno do detailu a skvěle se nosí - hlavně díky geniálně vymyšlenému systému pro záda a jeho odvětrávání. K tomu skvělá cena! Hledala jsem ideální batoh hodně dlouho kvůli tomu, že jsem potřebovala najít něco, co bude vyhovovat partnerovi i mě, protože máme každý jinou tělesnou konstituci a díky Axonu jsem našla! :-)

Zatím neobjeveny

Registrovaný uživatel18. listopadu 2021

Zodpovedalo popisu aj foto

Registrovaný uživatel24. října 2021

Veliký, dobře sedí, hodně kapes.

Registrovaný uživatel20. října 2021

Priestranný a odolný voči oderom skál. Príjemne nosenie.

Žiadne som nezistil

Registrovaný uživatel12. července 2021

Dostatečně velký ,vypadá vzhledově dobře ,hodně kapes. Ještě nevyužito , ale do hor na turistiku bude ideál.

Registrovaný uživatel24. června 2021

Chtěla jsem batoh hlavně na výlety s dětmi - svačinky, náhradní oblečení atd. Zatím vyzkoušeno jedenkrát a spokojenost. Vše bylo tak nějak pěkně po ruce díky členitosti. A po výletě mě nebolela ani záda, ani ramena.

Spokojenost velká.