Sportovní batoh Recenze AXON Asterix 18 l

Recenze AXON Asterix 18 l

Sportovní batoh Asterix od české značky Axon je určen jak pro cyklovyjížďky, tak pro pěší turistiku. Batoh má odvětraná záda se síťovinovou, ramenní popruhy se zesíleným polstrováním jsou anatomicky tvarované s výškově nastavitelným prsním popruhem. Bederní popruh a boční kompresní popruhy zajistí pevné a pohodlné usazení batohu na zádech.

jbartak15. července 2025

Lehký batoh, s odvětranými zády a dostatečným dělením oddílů.

Registrovaný uživatel22. června 2023

Nosím batoh už 2 roky a je neuvěřitelně velký. Má pro mě vše na turistické jednodenní i vícedenní přechody hor s přespáním na chatě bez spacáku.

Po dvou letech se mi začala párat přeska, ale je to ta, kde nosím těžkou litrovou termosku, takže se to dá pochopit.

Batoh si kup dokud ho prodávají, prostě je skvělej ;-)

Registrovaný uživatel3. ledna 2022

Materiál. Zpracování. Barva-gut

Registrovaný uživatel16. prosince 2021

vynikajuce odvetranie chrbta, bedrove popruhy su prijemne makke a pohodlne. Super pomer cena/vykon. Vrele odporucam tento cyklo ruksak, vhodny aj na hiking.

stahovacie pasy po stranach lietaju, lebo nemaju kruzok okolo hlavneho pasu. Vyriesil som jednoducho kupenim pasiku sucheho zipsu a omotal som jedno ovinutie a mam pruzok spraveny svojpomocne. :-)

Registrovaný uživatel15. listopadu 2021

Batoh byl kupován jako dárek. Nemohu osobně hodnotit

Registrovaný uživatel2. října 2021

Prostorný má ochranu proti dešti.

Registrovaný uživatel14. září 2021

malý a protsorný, krásně se nosí, odvětrávaná záda fungují, jsem spokojená ;)

za mě super, na výlety ideál