Recenze Axagon STND-LR

Stojan pro notebooky a tablety je navržen pro zařízení s úhlopříčkou od 10" do 17,3", což umožňuje přizpůsobení různým velikostem zařízení. Je vyroben z robustních hliníkových odlitků, které zajišťují dlouhou životnost a vysokou stabilitu. Protiskluzová úprava zaručuje bezpečné umístění zařízení bez rizika poškrábání nebo nechtěných pohybů. Díky 360° rotaci a dvojitému kloubu umožňuje stojan…

mflanderka26. dubna 2026

Když jsem ho rozbalil, tak jsem si říkal, jak jsem bez stojánku mohl žít. Opravud dobrá polohovaltelnost. Není těžký.

Používám stojánek se 14" notebookoem, který váží cca 1500 g a když na NT píšu. stojánek se viklá, je to trochu nepříjemné,

Asi bych si koupil znovu.

lpzeman16. dubna 2026

Funkční, nastavitelný v různých úhlech, otočný, estetický.

Při psaní na notebooku poměrně se dost silně chvěje ("vibruje") (nemá stabilitu), což je dost nepříjemné.

Vše ostatní dobré, ale asi není určen ke psaní na klávesnici notebooku, protože není stabilní. Stojan, jako takový, stabilní je, ale notebook na něm ne.

vcempirek2. dubna 2026

stabilita. provedení. pevnost