Recenze Axagon EEM2-UG2

Recenze Axagon EEM2-UG2

Super rychlý externí box AXAGON EEM2-UG2 je určen pro NVMe (PCI-Express) M.2 SSD disky. Pro snadné a spolehlivé připojení je vybaven moderním SuperSpeed USB-C konektorem. Díky PCI-Express a USB 3.2 Gen 2 rozhraní s přenosovou rychlostí až 10Gb/s si budete užívat vysokou rychlost moderních NVMe M.2.

Registrovaný uživatel27. června 2024

Vyzera dobre, rozmery su fajn, je k tomu kabel

Disk sa neda prisrubovat, tie srubky co tam su, su uplne na nic, nesrubuju nic k nicomu, su velmi kratke. Ale ked oblozim disk tymi termovodivymi penami a zasuniem do obalu, tak celkom rozumne drzi. Akurat je to take divne a som nervozna, ze ten disk vypadne. Ale funguje to.

MikeV20. března 2024

Šikovný: malý, lehký, splňuje potřebu

Zatím žádné (po 2 letech)

Registrovaný uživatel18. srpna 2023

funguje bez problémů i se starší verzí pcie ssd disků, novější jsou rychlejší, také fungují

systém šroubků je složitější.

Registrovaný uživatel15. června 2021

Využití pro umístění SSD NVMe disku (když v mém případu nešel disk použít v interním SSD adaptéru). Tak disk funguje aspoň jako externí.

Nastala potřeba, tak jsem to koupil

Registrovaný uživatel11. února 2021

* šikovný a elegantní adaptér pro SSD M.2 přes USB C * pěkné zpracování * v příslušenství je dodáván kabel, šroubky i šroubovák

* dodávaný kabel mohl být o trochu delší, ale dostačuje na spodní hranici použitelnosti

* splňuje očekávání, zatím jako nouzové připojení SSD M.2 při případné havárii NTB

Registrovaný uživatel31. ledna 2021

splňuje co jsem očekával

splňuje co jsem očekával

Registrovaný uživatel6. ledna 2021

Možný problém v případě že je na disku už chladič, nemusí se vejít

Registrovaný uživatel2. října 2020

Co jsem do toho vložil, to fungovalo (samozřejmě v rámci specifikace) bytelné. Mám i v SATA verzi.

Cena, ale odpovídá dané kategorii produktu.

Registrovaný uživatel3. srpna 2020

Krabička je malá, vše funguje

Cena není úplně nízká