Lišta karosérie Recenze Avisa 2/40338

Recenze Avisa 2/40338

Ochranná lišta hrany kufru 2/40338 je od výrobce Avisa. Tato praktická lišta chrání váš nárazník před odřením při nakládání a vykládání věcí z kufru vašeho vozidla. Lišta je velmi dobře továrně zpracovaná a montáž se provádí lepením pomocí oboustranné lepící pásky, která je součásti výrobku.

vitekfrantisek97. prosince 2025

Měl jse už na minulém autě.Máme pro dceru invalidní vozík a někdy klepnu vozíkem o horní část nárazníku,takže by došlo k poškození nárazníku,ale tím ,že jsem si nalepil lištu,jsem klidný.

Registrovaný uživatel18. listopadu 2025

Super, pěkný materiál, dobře drží, vypadá to dobře, plní svůj účel.

jar.kubala17. listopadu 2025

zatím nevím, aplikace bude provedena ve smluvním autoservisu

krejci.pe2. listopadu 2025

objednaný na škoda Karoq 2025 a došlo to na Karoq Facelift.To znamená že nesedí velikost chybí tam cca 1,5 cm .Další věc je že nesedí ani hrana která dosedá na nárazník a ta je zároveň tak ostrá že by jste se o to řízly . To bych ale viděl na výrobce ne na dodavatele. Na internetu prodáváte spoustu doplňku na auta a bylo by špatné to takhle pokazit

Dodavatelé asi dobrý moje chyba byla v tom že jsem mněl asi objednat dražší variantu a koupit originál auto je nové tak si ho chci doladit po svém

dobrovolny.marcel11. srpna 2025

lepší matné než lesklé - není pak vidět každý škrábanec

vravor19. prosince 2024

pasuje přesně