Přehledné, velmi ftipné
CD nebylo

Přehledné, velmi ftipné
CD nebylo
Učebnice je velmi podrobná a je tu spousta cvičení.Jsem ráda,že mi byla doporučena a sama ráda doporučím dál.
Odpovídá požadavkům.
Jedná se o přehrávání některých cvičení - některá nelze přehrát. Velmi podstatná vada pro výslovnost.
V PC se některé stránky otevírají ve zmenšeném formátu.
Dobrá učebnice, ale vady v elektronické verzi kazí celkový přínos.
Vynikající učebnice. Aktuální kontext, zajímavá témata, hodně článků o reáliích, poslechy v MP3 ke staženi zdarma (neobsahuje žádné CD!!!!). Poslechy jsou namluveny rodilými mluvčími a jsou docela rychlé - dobrá příprava na to, až člověk pojede do španělsky mluvící země.
Kupováno jako učebnice s audio CD, ale CD součástí není, jak mi bylo na zákaznické lince v Knihcentrum vysvětleno. Audio je zdarma ke stažení v MP3, což je lepší, je to vlastně klad.
Mám teprve po třetí hodině, takže nevím. Byla jsem více spokojená s učebnicí francouzštiny od M. Pravdové. Vadí mi kreslené obrázky-rozhovory.
Uvidím jak bude výuka pokračovat.
CD - velmi rychle namluveno, takže pro naprostého začátečníka to je nic moc.
Všeobecný přehled, je česky přeložené u zadaní co po vás chtějí. A Když máte skvělého učitele. Tak jednoznačně doporučuji.
Používám tuhle učebnici v rámci střední školy. A líbí se mi že je to barevná knížka a španělské slovíčka která se v knížce používají tak jsou aktuální a ne zastaralá.
Bylo by dobré dát někdy větší řádek na psaní odpovědí.
Vše v jednom