Recenze Avène Antirougeurs Rosamed koncentrát 30 ml

Péče Antirougeurs Rosamed v koncentrované podobě od značky Avène zklidňuje pokožku se sklonem k podráždění a začervenání. Redukuje pocity pnutí i jiného diskomfortu a zabraňuje opětovnému vzniku začervenání. Krém je lehký, snadno se nanáší, rychle se vstřebává a nezanechává po sobě mastný film. Hydratuje po dobu až 24 hodin a osvěžuje namáhanou pleť.

MarieKolacova14. ledna 2026

Krém používám na noc po nanesení krému, předepsaného dermatoložkou. Nevoní, což vítám a velmi dobře se vstřebává. Moje pleť se velmi zlepšila.

Nečekám zázraky, kožní problémy vyžadují podle mne velkou trpělivost a pravidelné ošetřování. Používám druhé balení a na pleti je viditelná hezká změna . Uvítala bych i krém do špatného počasí, ne hydratační.Krém mi na můj dotaz doporučila lékařka a jsem spokojená.

Registrovaný uživatel28. prosince 2025

Na doporučení lékařky jsem si pořídila denní i noční krém a investice stojí za to. Za měsíc je při střídmém používání krémů jasně viditelná změna k lepšímu.

Vysoká cena, ne pro každého kdo krém potřebuje dostupná. Dá se však koupit i v akci.

romana.matejckova13. prosince 2025

Jemná a lehká textura, krásně a rychle se vstřebává.

janakubova8. května 2025

Na doporučení lékaře jsem si ho koupila a jsem za to moc ráda, opravdu pozoruji zlepšení už po týdnu.