Antivir Recenze Avast Ultimate MD 10 zařízení 1 rok

Recenze Avast Ultimate MD 10 zařízení 1 rok

Nová Avast Ultimate Multi-Device licence na 12 měsíců (až na 10 PC ) není jen antivirus. Je to kompletní sada pro zabezpečení a ladění všech vašich počítačů, telefonů a tabletů a pro ochranu vašeho soukromí. Jedna sada na všechno. Avast Ultimate je praktická prémiová sada všech nástrojů, které potřebujete k péči o všechna svá zařízení.

Registrovaný uživatel26. prosince 2024

protože je tam více produktů v jednom

karel.janda6. října 2024

Komplexní balík. Dobrá funkčnost, bezproblémová aktivace na různých platformách.

Rozhodně nic zásadního, jen verze pro Windows zabírá poměrně dost místa na disku.

Protože se mi tento balík osvědčil, používám jej už několik let. Rozhodně mohu doporučit vyšší/komplexnější verze balíku, neboť disponují řadou užitečných nástrojů.

TK24. června 2024

Docela OK

Dost otravný s anbídkou jiných Avast produktů. Ale za tu cenu...:-)

Registrovaný uživatel2. prosince 2022

Je to skvělý program, který přiměřeně obtěžuje, vše si dělá automaticky.

Velký boj se zákaznickou podporou Avastu. Vůbec nekomunikují, nedaří se mi spustit Avast VPN.

Kdyby mi pomohli rozjed VPN, bylo by to skvělé, trpělivě čekám na odpověď Technické podpory. Věřím, že toho mají hodně.