Společnost Avast patří mezi největší poskytovatele digitálního zabezpečení na světě. Do svých produktů aplikuje technologie nové generace, které dokáží s kyberzločinem efektivně zatočit. Této skutečnosti si jsou vědomi stovky milionů uživatelů po celém světě, jejichž elektronika služby Avastu dennodenně využívá.
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Avast Internet Security
Avast patří mezi 5 nejlépe hodnocených antivirů v České republice - podívejte se na jeho nezávislou recenzi na portále 5nej.cz.
Více naHodnocení: 20%
To co koupíte pracuje jak má
-I přes nejlepší nabízený balíček (Ultimate) spousta doplňků které neobsahuje a je potřeba dokoupit
-minimalni až nulová komunikace a podpora ze strany společnosti plně smaže veškeré plusy samotného produktu.
Dřív špička dnes už bych vybral konkurenci
Skvělý software pracující na základní úrovni ochrany, což bohatě postačuje proti proniknutí nějakého malwaru či jiným útokům do systému .
Zatím nevidím žádné
Uživatelsky nenáročný prodtukt. S výběrem jsem váhal ale rozhodl jsem se pro ještě tak nějak český software s historií. Zatím mne nepostihl žádný problém, takže hodnotím, jako běžný uživatel, kladně, Přecházel jsem z Kasperskyho, který byl vynikající, z důvodu války na Ukrajině. U antiviru očekávám tichou práci v pozadí procesů, což Avast zvládá v pohodě.
U placené verze bych očekával méně nabídek na doplňky. Je to žrout paměti, v tomto si oproti konkurenci nevede úplně nejlépe.
Sháněl jsem se po prodloužení licence a u automatického prodloužení mi nevyhovovala cena. Sehnal jsem jinde a o dost levněji.Pro běžného uživatele je to dobrý antivir. Menu je celkem intuitivní a pokud si vše na začátku nastavíte dle vašich představ, tak se nemusíte již o nic starat.
Celkem spolehlivý, jednoduché ovládání, ...
Neustále otravuje okny pro přestup na placenou verzi, i několikrát měsíčně. Asi i brzdí systém při práci...
Příště zkusím jiné, třeba od Avastu....
Používám již delší dobu.
Je celkem spolehlivý.