Křeslo je nejen krásné (proto jsem si ho vybrala :-) ), ale i skvělé ohledně funkčnosti, krásně se na něm houpe a dobře se z něj vstává.

Byl to můj sen
Milá relaxace
Stále
vzhled
u vyvrtaných otvorů uštípané, prostřední díl nelze přidělat
moc hezké,funkční
Výborná věc na relax
Koupil jsem jako dárek.
Při sestavení mi chyběl přesný pokyn, jak přidělat prostřední díl. Do mezery se nevešel.
Špatně opracovaný materiál. Na dřevěných částech plno třísek, o které jsem se zranil a na ratanovém výpletu se také nedá hovořit o kvalitním výběru materiálu.
A vyvážení křesla je také podivné. Pokud je neobsazeno, tak je tak skloněno dozadu, že téměř leží a tímpádem zabírá více prostoru než na zobrazení.
Za cenu Kč 3490,- bych si představoval úplně jinou kvalitu. Od vás si už určitě nikdy nic nekoupím!
Hezké křeslo, dobré zpracování.
Rozměry - je poněkud malé - sedák nízko a úzký - spíš pro děti.
Příště dám větší důraz na rozměry.
Vzpomínky z dětství a mládí mne nakonec přinutily zakoupit houpací křeslo.
Houpání považuji za příjemný relax.Křeslo je vzhledově velmi hezké,dobře houpe a vůbec nemám strach ani pocit,že přepadnu dopředu nebo dozadu.Splňuje to,co od něho vyžaduji a jsem s výrobkem spokojená.
Trochu mi vadí,že je při sezení tvrdší a také to,že není tak pohodlné,aby v něm člověk dokázal usnout.
Ze všeho nejlepší by bylo si křeslo odzkoušet na prodejně,ale takových možností je velmi málo.Většinou si vyberete podle vzhledu a spoléháte na recenze,které si poctivě přečtete.Ale i tak jsem s výrobkem spokojena.
Za tu cenu jsem očekávala trochu větší kvalitu. Spatně obroušené.Sedadlo moc sklopené k opěradlu.Nepohodlné.