Recenze Autronic DR-047

Praktický policový regálek se spoustou úložných přihrádek je pojízdný na kolečkách a využijete jej například v kuchyni či jídelně. Regál je vyrobený z bambusového masivu a povrch je upravený lakem. Bílé lakované části jsou z MDF materiálu.

Registrovaný uživatel7. června 2023

Stolek je krásný a perfektně pasuje do prostoru, kde je určen.

Určitě si zakoupím v tomto obchodě další produkty, komunikace skvělá a rychlé dodání.

Registrovaný uživatel27. března 2023

Stolek je perfektní doplněk k mé kuchyňské lince a mám na něm robota. Zboží přišlo velice brzy, pečlivě zabalené a sestavení bylo lehké. Vše dobře připravené, jen sestavit a stolek byl hotový. Používám stolek dost často, jsem velice spokojená a nedá se zboží nic vytknout. Doporučuji těm, kteří ještě váhají - určitě budete s koupí spokojeni tak, jako já.

Doporučuji všem těm, kteří ještě váhají - určitě budete s koupí spokojeni tak, jako já.

Registrovaný uživatel29. listopadu 2022

Jednoduché sestavení

Registrovaný uživatel30. října 2022

tento obchod s nábytkem doporučuji.

Registrovaný uživatel25. října 2022

Kvalitni provedení, elegantní, praktický

Registrovaný uživatel12. února 2021

Stolek se mi líbil vzhledem, ale i praktičností.Dobře se přemísťuje, využívám ho denně při vaření , ale i servírování jídel.

Registrovaný uživatel21. srpna 2020

Vyhovuje rozměrově