Recenze Automega 112-p4-PROLIS Škoda Octavia II černé

Automega 112-p4-PROLIS jsou dělené zadní autopotahy s loketní opěrkou. Mají silné polstrování a laminovanou spodní vrstvu textilního materiálu. Při výrobě a zpracování střihů pro konkrétní auto je vždy přihlíženo k původním švům a tvarům sedadel, a k tomu, aby výsledný efekt byl co nejlepší z estetického a funkčního hlediska.
Porovnat ceny 2 690 Kč

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Potahy Automega 112-p4-PROLIS Škoda Octavia II černé jsou chváleny za přesné padnutí a kvalitní materiál, který působí přirozeně. Ačkoliv montáž může být náročnější, výsledek je podle recenzí uspokojivý. Někteří uživatelé však zmiňují obavy o trvanlivost gumiček a ojediněle se objevila trhlina po krátkém používání.

• Přesně sedí na sedačky
  • Kvalitní zpracování
  • Příjemný materiál
  • Vzhledově pěkné a elegantní
  • Dobrý poměr cena/výkon
  • Složitější manipulace při natahování
  • Obava o trvanlivost gumiček při maximálním napnutí
  • U některých kusů se objevila trhlina po krátkém používání

Registrovaný uživatel17. července 2023

Škoda Octavia II Combi. Potahy vypadají moc pěkně a opravdu pěkně pasují. Z bílého interiéru je najednou elegantní tmavě šedý/černý. Materiál je příjemný, neprůhledný. Sice mi navléknutí potahů zabralo celý den a některé části jsem musela opravdu hodně napínat, ale stojí za to. Akorát se musí na jeden háček upnout více gumiček, jinak nevystačí. Doporučuji při aplikaci háček uzamknout kleštěmi - některé části jsou tak napnuté, že gumičky mají tendenci vystřelovat.

Zatím žádné, mám trochu obavu o to, jak dlouho vydrží gumičky, které jsou našponované na maximum. Zatím ale naprostá spokojenost.

Poměr cena/výkon super

Registrovaný uživatel2. ledna 2022

Sedí skvěle! Materiál je moc příjemný, není ani poznat, že to jsou potahy.

Registrovaný uživatel15. září 2021

jsem spokojen,podle mich představ

doporučil bych

Registrovaný uživatel9. září 2021

na 4 den se udelala dirka

Registrovaný uživatel10. srpna 2021

Jsou vzhledově krásné a perfektně sedí.

Registrovaný uživatel10. června 2021

skutečně sednou na míru

vzhledem k přesně sednoucímu střihu, je manipulace při natahování složitější

Na sedačkách vypadají jako by tam už byly z výroby.

Registrovaný uživatel31. května 2021

Kvalitní výrobek za skvělou cenu, vše sedí, jak má

Registrovaný uživatel13. května 2021

Obchod vřele doporučuji