Recenze Autoland Dezinfekce klimatizace 200ml

Přípravek pro čištění klimatizace a ventilačních systémů v automobilu, vyvinuto na bázi technologie NANO+. Snadné použití - umožňuje čištění systému během 10 minut, bez nutnosti použití nářadí a bez nutnosti demontáže. Čistí a osvěžuje prostředí ve voze. Odstraňuje pachy plísní, kouře a živočišného původu, zanechává příjemnou svěží vůni.

Registrovaný uživatel7. září 2022

Špatně fungující rozprašovač.

Registrovaný uživatel21. července 2022

účinný pripravek

Registrovaný uživatel19. září 2021

Lehké použití, praktická krabička na usazení spreje.

Nepocítil jsem zlepšení. Nicméně, jelikož jsem praktikoval sprej spíše preventivně(nijak klimatizace nezapáchala), nemohu tvrdit, že nepomohla.

Registrovaný uživatel19. prosince 2019

Pripravek dobry.

V navodu upozornuji na spoustu veci, ale jaksi vas zapomenou upozornit,ze kdyz pustite klimu na plno a vypnete zapalovani, tak uz se po ctvrt hodine absolutne nerozjedete kvuli vybite baterii.