Recenze Author Simplex 20" 2023 M

Skládací městské kolo Author Simplex má duralový rám a komponenty Shimano. Kolo se dá jednoduše složit a rozložit, zabírá velice málo místa a snadno se přenáší. Kolo je vybaveno otočným řazením a přehazovačkou Shimano Altus s 8 rychlostmi. Hladké 20" pláště umožňují překvapivě svižnou a snadnou jízdu.

Radovan21. května 2026

Kolo je pro manželku, která se bojí elektrokola. Je lehké a dobře ovladatelné.

Varianta bílé/červené
Pavel10. dubna 2026

Skládací kolo v kvalitě , která se nedá srovnávat s nabídkou na allegru nebo kauflandu a podobně ! Všechny nastavovací a skládací prvky jsou přesné bez mezer a vůlí. Vše funguje jak má , velice jednoduché skládání. Jen potřebovala doladit přehazovačka. Kompletní kolo včetně blatníků, nosiče, zvonku. Jen složíte a jedete !! Velice příjemné svezení i pro výšku osoby 185cm. V prodejně Šilhavý - Plzen byla i super cena ! Již jsem objednal druhé !

Varianta bílé/červené
Mrazík16. března 2026

Pevný rám- nekroutí se

Kolo předčilo očekávání

Varianta matně šedé
Zdeněk13. září 2025

S kolem jsem velmi spokojen, dobře se na něm jezdí a složené je opravdu do půl minuty. Mám v autě kufr 370 lt, vejde se v pohodě.

Varianta matně šedé