Blatník na kolo Recenze Author AXP-60 27,5"-29"/60mm černé

Recenze Author AXP-60 27,5"-29"/60mm černé

Vysoce kvalitní sada blatníků Author AXP. Blatníky jsou vyrobeny z PET plastu s vloženou hliníkovou fólii, díky této technologii jsou velmi odolné a lehké. Žárově zinkované ocelové vzpěry, průměr d. 3 mm.

wenda5. srpna 2025

Nakupuju u nich asi popáté. Velká rychlost vyřízení i doručení, velmi solidní konkurenční cena. Jsem s nákupem na Cyklodiskont vždy spokojený a doporučuji je. Blatníky jsou dostatečně široké i na 42mm pláště, lehké a hlavně - relativně levné. Jsem spokojen

rehor5323. června 2024

Musí se použít držáky pro rozměr kol 29. Dodané jsou krátké.

anyferka16. června 2024

vyrobek pasuje na kolo ,jednoduchá montáž, dobrá kvalita zpracování

Registrovaný uživatel8. června 2023

Na 28" kolesá z plášťom Schvalbe marathon 47-622 pasujú dobre. Spôsob montáže mi veľmi vyhovuje. Cena je super.

Na 28" kolesá z plášťom Schvalbe marathon 47-622 pasujú dobre. Spôsob montáže mi veľmi vyhovuje. Prípadne sa dajú trochu upraviť. Cena je super.

Registrovaný uživatel17. srpna 2020

Dostatečná šířka a ideální délka.

Pozor nepasuje pro kola 29". Nevleze mezi držák a plášť.

Ideální pro kola 28". Hezký vzhled, pružný plast.