brašna na kolo Recenze Author A-N216 X7

Recenze Author A-N216 X7

Brašna AUTHOR A-N216 s pevnými polstrovanými stěnami a dnem. Brašnu jednoduše zmenšíte / zvětšíte dle obsahu. Universální a snadné upevnění na nosič pomocí popruhů se suchým zipem. Konstrukce kombinuje panely vyztužené EVA pěnou s přizpůsobivou tkaninou pro dostatečnou  pevnost brašny a ochranu převážených předmětů.

Registrovaný uživatel7. srpna 2024

Kvalitní provedení výrobku, používal jsem tento typ již v minulosti několik let. Výhodou boční kapsy. Taška je je na nosiči používána stále.

Lépe vyřešit upevnění na nosič. Ve spodní části brašny bych uvítal 4 pevné body pro trvalé upevnění brašny.

Registrovaný uživatel22. července 2024

Minulá po dlouhé době dosloužila a tak jsem šel do té samé.

Jana29. června 2024

Lehká, úložný prostor,, vypadá dobře na nosiči.

Vladimír11. dubna 2024

Velikost tak akorát, rozdělení na 1 velký a 3 menší prostory, odolný materiál i zipy

karel.d23. prosince 2023

Taska nic moc. Starsi od stejneho vyrobce byla z lepsiho materialu a o trochu vetsi. Stara ale dobra, jenze doslouzila.

doporucuju prohlednou v obchode pred nakupem

Adal3. prosince 2023

Brašna je vhodná pro mé potřeby. Výhodou je možnost zvětšení.

Registrovaný uživatel30. července 2022

Super kousek, dobré vyztužení, jednoduché připevnění, dobře drží a "nevrtí" se při jízdě. Vyhovuje mi i možnost rozšíření. Máme už několikátou a nikdy nebyl problém se do ní vejít.

Registrovaný uživatel30. května 2022

Brašna je velikostně, tak akorát pro svačinku, pití, lehkou bundu a mikinu. Do bočních kapes se dají doklady, mobil, peněženka. Je skvělá.

Registrovaný uživatel23. srpna 2021

Pěkně zpracovaná brašna, kvalitní materiál i zipy. Naprosto vyhovuje mým potřebám. Oproti původnímu modelu má zip i na zadní kapsičce, což je výhody, když ji nechcete používat na lahev.

Registrovaný uživatel30. června 2021

Čínský výrobek

Mezi ostatním sortimentem jsem vybral tuto tašku právě kvůli tomu, že Author je česká značka. Jaké nemilé překvapení pak bylo, když jsem zjistil, že tato taška byla vyrobena v Číně.

Registrovaný uživatel19. února 2021

Už jsme měli stejné a tyto byli pro děti.

Výborný poměr výkon, užitek / cena.