Byl mě doporučen a jsem nadmíru spokojen, splnil všechny mé požadavky.
Dlouho jsem hledal co použít na obnovu hrobové desky po broušení. Lak mě v žádném případě nezklamal.

Byl mě doporučen a jsem nadmíru spokojen, splnil všechny mé požadavky.
Zachránil jsem schody z teraca, o kterých jsem myslel, že budou brzy na odpis. Navíc lak "vytáhl" kresbu materiálu tak, že schody vypadají jako nové. Totální spokojenost. Navíc velmi věcná technická domluva s technikem p. Pilařem.
Velká spokojenost, důležitá je penetrace. schody mám tři roky, dá se říci beze změn!
Nesplňuje to co uvádí výrobce
Provedl jsem nátěr ve dvou vrstvách dle technického listu. Po 14 dnech začlo prolézat něco bílého asi sanitr. Zámková dlažba nyní vypadá mnohem hůř než před nátěrem. Po téměř ročním vyřizování reklamace s výrobcem, byl verdikt špatně a slabě provedený nátěr. Jen pro zajímavost, živím se jako natěrač 26 let :-)
Snadná zpracovatelnost a kvalitní hladký a trvanlivý povrch.
S výrobkem jsem velice spokojen. Objednal jsem si ho již podruhé.
Jednoduchá aplikace, dokonalý lesk.