Jednoduché použití
Funguje. Pomohl mi.

Jednoduché použití
Funguje. Pomohl mi.
Nějaké jsou?
Placebo efekt fungoval asi 5 minut, dokud jsem nezačal slyšel na zacpané ucho ještě hůře. Po 3 použití žádný účinek.
Radši odoperovat ucho nez použít tenhle poděl. Divím se že to je vůbec prodejné
Jako prevence o.k...
Tento ušní sprej nerozpouští dostatečně ušní maz, takže je třeba i při dodržování všech instrukcí k použití stejně uši čistit ještě mechanicky.
No nevím, zatím používám krátce.
Tekutina mi pak vytéká z uší a divně lepí.....
Používám, protože mi to doporučili jiní, ale moc nadšená zatím z produktu nejsem.
Vycistilo maz v uchu a ulevilo se mi
Velice dobrý přípravek
Ssuper
Klady nejsou patrné žádné, jen je patrné jak účinná je reklama.
Aplikátor (pumpička) funguje velmi sporadicky.
Účinek se nedostavil.
Nedochází k vytváření mlhy (airosolu) pouze je stříknut proud vody jako z dětské vodní pistolky.
Jsem velmi zklamán.
Celkem drahé nic, řekl bych až klamavá reklama
Vysoká cena
Žádný efekt
Rozhodně nedoporučuji
dobrý prostředek pro ošetření uší
Nefunkční, škoda peněz.
Používám ho,je super.
používám ho již delší dobu a jsem s ním spokojená.
ještě nebyl použit
Od známé mám doporučení.
Čistí opravdu důkladně a šetrně.
Používám každý druhý den.
na doporučení ,dobře se s nim manipuluje,je olejový a dobře se vstřebává
2 až 3 X v týdnu
Neškodí,stav se nehorší
Výsledek-nic moc,čekal jsem větší efekt-olej zalepí zvukovod
Už bych ho nekoupil
Snad jen dočasné uvolnění.
Krátká doba působení.
Zatím nic moc.
Špatně se aplikuje, pumpička spíše nefunguje než funguje, navíc je příliš mastný a ušní maz nerozpouští. Všechno tohle jsem zmínil v lékárně a tam mi doporučili Otic solution, který vřele doporučuji, splňuje vše, není drahý a jednoduše se aplikuje.
podlehl jsem masivní reklamě:-)
je úplně na nic, nerozpustí vůbec nic, při tom množství látky, která je vstříknuta do uší ani nic rozpustit či uvolnit nemůže
vyhozené peníze