Jednoduchá výměna jehly.

Jednoduchá výměna jehly.
Ověřená kvalita
splňuje očekávání
Nemohu hodnotit, tato vložka již nebyla skladem. Objednal jsem si zde místo ní nižší model AT95E. Ta je OK, kvalita úměrná ceně. E-shop mě o nedostupnosti informoval.
Nebylo bohužel již skladem.
Myslím, že s touto přenoskou jsem za rozumný peníz získal slušný zvukový standard
Velmi slušný zvuk za pěkný peníz.
Levná, ale solidní přenoska.
Přenosku jsem použil jako přímou náhradu za VM2101, a přesně "sedla" do raménka gramofonu.
Podání zvuku je kvalitní, dokonce bych řekl o něco silnější než původní přenoska, vzhledem k dvojitým magnetickým snímačům.
O trošku nižší životnost eliptického hrotu.
Za poměrně slušnou cenu získáte dobrý produkt, s kvalitním přenosem zvuku.
Je to skvělá náhrada za již neexistující magnetodynamické přenosky do gramofonů zn. Tesla.
rychlé vyřízení objednávky,
dobrá cena
přenoska nebyla ještě prakticky ověřena
Kvalitni prenoska, nic pro audiofily, ale slusny zaklad.
Dobra cena.
Moznost menit jen hrot vcetne kvalitnejsich vyrobku stejne rady 95.
Montaz na ramenko jen pro opravdu zdatne.
Dobry vyrobek se slusnym zvukem za prijemnou cenu.
Perfektní systém uchycení, celkový design.
Velmi průměrný zvuk... nic moc stereo.
Chtěl jsem jí nahradit svou starou a ještě funkční přenosku VM2103 od Tesly. Ale kam se na Teslu hrabe... jo hraje to, ale neslané - nemastné. Menčí výstupní úroveň než 2103, málo basů... nic moc prostorovost zvuku ani lokalizace nástrojů. Řekl bych levné funkční řaešení. (A le to je dáno i cenou ... VM 2103 stávala 1/3 - 1/2 výplaty ... tak na to musíme asi pohlížet)
Hodnotím AT-VM95EN, AT-VM95E nebyla dlouho k dispozici a tak jsem se nakonec s obchodem domluvil na doplatku a nákupu dražšího modelu.
Hraje dobře.
Vejde se do gramofonu MC600Q
Po dlouhé době jsem dostal do ruky něco s nápisem "Made in Japan"
Audio-Technica AT-VM95E se nedala koupit, zde vyšší cena.
Hodnotím AT-VM95EN, AT-VM95E nebyla dlouho k dispozici a tak jsem nakonec změnil objednávku na AT-VM95EN.