skvělý obrazový doprovod, věrnost barev a kresby, velmi kvalitní tisk, kapesní velikost
vynikající atlas!!

Atlas ptáků České a Slovenské republiky je vysoce oceňován pro svou přehlednost, kvalitní ilustrace a praktickou velikost. Vhodný je jak pro začátečníky, tak pro pokročilé pozorovatele ptáků, i když někteří uživatelé považují jeho vědecký přístup za příliš detailní.
vynikající atlas!!
Super knížka o ptačích...
Atlas ptáků znám, mám ho doma. Protože je přehledný a má krásné obrázky, koupila jsem ho jako dárek.
super ilustrace
pro moje použití dost vědecky pojato
kniha pěkně zpracovaná, takzvaně akorát do ruky
Kniha jako taková je krásná, přehledná, obrázky úžasné. A doprava taky rychlá.
Poutavá kniha malého formátu.
Jednotlivé druhy ptáků přehledně řazeny po skupinách na stránce.
Zakoupeno pro 9letou dceru, která s knihou zvládá samostatně pracovat, na začátku knihy jsou vysvětlivky k jednotlivým použitým zkratkám, popis stavby těla ptáků atp.
S knihou jsme maximálně spokojení, koupě nelituji.
Velmi přehledné, nádherné malby p. Dungela a stručně vše potřebné, co chcete znát - od lokací výskytu, přes období výskytu, početnost či citoslovce zpěvu. Kniha je skladná, lehká, přesto obsáhlá.
Zatím jsem žádné nenašel.
Top mini atlas o ptácích v ČR a Slovensku, který jsem kdy viděl.
Původní verze knihy je z roku 2001.A protože byla dosti používaná,pořízení nového vydání bylo tedy jasnou volbou.Nové vydání obsahuje i ptačí druhy které se během 20 let od prvního vydání knihy v ČR a SK objevily.Změnila se některá latinská názvosloví a naopak se vrátila některá slovenská násvosloví,známá ze starších atlasů.
Žádné nedostatky jsem neobjevil.
I přes výtky některých ornithologů k prvnímu vydání,mohu toto vydání Atlasu ptáků České a Slovenské republiky milovníkům přírody vřele doporučit.