Recenze Atlantialoe Aloe Vera 96% čistý gel

Tento gel obsahuje 96 % za studena zpracované šťávy z listů ekologicky pěstovaných rostlin. Díky svým hydratačním, regeneračním a zklidňujícím účinkům je vhodný pro péči o pleť. Gel napomáhá regeneraci buněk a oddaluje tak příznaky stárnutí, uzdravuje poškozenou pokožku, efektivně čistí pleť, bojuje proti akné a v neposlední řadě působí jako účinný antioxidant.

renataokolicany11. srpna 2026

Používám dlouho,jsem spokojená

Varianta 75 ml
Registrovaný uživatel24. července 2024

Přijemná konziszence, přírodní produkt

Registrovaný uživatel22. července 2024

příjemný

janachrz18. dubna 2024

- Produkt znám, přivezla jsem si ho dříve z dovolené a překvapilo mě, že je možné si ho objednat i zde, a to za velmi dobrou cenu. - Kvalitní produkt, který složením zcela odpovídá tomu, co je uvedeno na obalu (což se nestává pokaždé). - Gel má příjemnou konzistenci, okamžitě se vstřebává a dá se využít i na celkové zlepšení stavu pokožky (zjemňuje, hydratuje a "čistí" povrch). Začala jsem ho denně používat v rámci rekonvalescence po dlouhé a devastující nemoci a kupodivu např. zlepšoval stav zanícených povrchových žil (zmírňuje i otoky). Využití je opravdu široké.

Kvalitní gel s širokým využitím, příjemný, velmi dobře se roztírá a vstřebává a balení dlouho vydrží - i pro aplikaci na větší plochu kůže stačí jedna dávka z pumpičky/dávkovače (např. při aplikaci jedné dávky primárně na poškozenou kůži oteklého kotníku při zánětu povrchových žil se zbytek dávky rozetře i po celém lýtku). Při denním používání jedno balení tak vystačí i na několik měsíců.

Varianta 200 ml
Typ pleti a základní péče
Účinky a aktivní péče
Použití a cílová skupina