Nosič kol Recenze Atera Giro Af pro 1 kolo

Recenze Atera Giro Af pro 1 kolo

Kvalitní nosič jízdních kol Atera Giro Af s moderním designem a lehkou hliníkovou základnou přepraví většinu typů jízdních kol. Rameno nosiče se uchycuje za rám jízdního kola, přičemž pojme průměr rámu 22–80 mm a v případě oválného rámu 80x100 mm. Uchycení jízdního kola do nosiče je velice snadné pomocí jednoduchého samonastavovacího systému, který uchytí rám kola. Výhodou je umístění…

dvnosek8. června 2025

Kvalita, snadná montáž, zajímavá cena

bauerdavid8512. února 2025

Kvalitní provedení, cena

stenclova.j4. dubna 2024

Zatím jsem spokojena. Jen upínání předního kola jde špatně povolit.

upínání předního kola jde špatně povolit

Registrovaný uživatel1. září 2021

Jednoduchý a hlavně rychlý způsob uchycení rámové trubky kola. Celkem jednoduché sešroubování po vyndání z krabice.

Sklopný držák rámové trubky by mohl být o 5 cm delší. Přední kolo musím dát hodně dopředu takže se na střeše kolo hůř upíná, ale to pro mne s celkem lehkým kolem není problém. Přední fixační páska po vyjetí z upínacího mechanismu naráží do báze držáku. Snad se mi to povede upravit posunutím (po rozšroubování) spodku držáku.

Za tu cenu skvělá volba, jen doporučuji pro konkrétní kolo vyzkoušet.

Registrovaný uživatel15. června 2021

Pevná konstrukce.

Když vyjde upevnění kol páskami do míst, kde je držák připevněn k příčníkům, tak jdou pásky hodně špatně zapnout a odepnout (není pro ně dost místa). S fixačním mechanismem na pružinu jsem se ještě nesžil, ale časem snad najdu ten správný grif.

Registrovaný uživatel28. srpna 2020

Lehké nosiče. Snadno se instalují na auto. Dobře pogumované. Karbonový rám mého kola v něm hezky sedí a neodíra se. Kolo drží jak přibité....

Registrovaný uživatel24. června 2019

Pohodlné a bytelné uchycení kola.

Zatím nevím, mám nosič krátce, použil jsem jednou.

Koupil bych zas.